Всяка жена иска винаги да бъде желана от своя мъж. Днес ще ви разкажем какво да направите, за да запазите сексуалното привличане във връзката си за дълги години.

Ще разгледаме няколко „магически“ начина да поддържате сексуалната си енергия на нужното ниво и да завъртите главата на любимия си.

Психологическа подложка за секса

За да бъдете винаги секси, трябва да обичате секса! Тъкмо това привлича най-силно мъжете. Не се срамувайте от желанието си, нито пък го потискайте – това е още по-вредно. В секса няма нищо срамно, забранено или неморално. Сексуалният инстинкт е един от основните инстинкти на полово зрелите хора. А потискането на либидото води до вътрешна истерия и външни прояви на агресия.

За да привличате мъжете и да бъдете винаги желани, трябва да познавате тялото си. А за опознаването му няма забранени средства. Например, известният окултист и магистър на Ордена на източните тамплиери Алистър Кроули, проучвайки сексуалната енергия, е препоръчвал на адептите си да практикуват мастурбация и еднополови връзки, обяснявайки, че по този начин човек опознава тайните си желания. И ерогенните си зони, което е по-важното.

Кроули е твърдял, че именно по този начин се освобождава сексуалната магия, която може да се използва и в обредите, и за изпитване на удоволствие при задоволяване на собствените физиологични нужди. Така че опознайте тялото си, изследвайте го, обръщайте внимание на това какво ви харесва и какво ви е неприятно. Не се притеснявайте да покажете на партньора си начините да ви достави най-силно удоволствие.

Ако сексуалният ви партньор вижда, че се ориентирате с лекота в любовната игра, той ще поиска сам да намери най-чувствителните точки по тялото ви. Тогава сексът ще се превърне не само в задоволяване на либидото, но и в интересна игра.

Нещо повече – можете да натрупате в себе си сексуална енергия и да я използвате после за магически практики или просто за привличане на нови партньори с флуидите си.

Феромоните

В средата на миналия век учените са направили откритие, което ни позволява да използваме за прелъстяване продукти на външната секреция на животните. В животинския свят те случат за привличане на самките или самците от същия вид.

„Феромони“ строго погледнато е общо наименование на продуктите, носещи информативен характер. Нас ни интересуват основно епагоните. Точно те изпълняват ролята на полови атрактанти – вещества, които привличат с миризмата си индивиди от противоположния пол.

Днес епагони се използват в редица парфюми, лосиони и други козметични средства. Нанесени на определени участъци от кожата, тези вещества „съобщават“ на мъжа, че сте готови за секс.

Тънкият мирис на епагоните попада в обонятелните органи на мъжа и изпращат сигнал към мозъка му. Така вашият реален или потенциален партньор подсъзнателно се настройва за полов акт с вас.

Вземете си такъв парфюм и той ще се превърне във ваше тайно магическо оръжие. А и вие самите ще усещате постоянен прилив на сексуална енергия, което ще придаде блясък на очите ви, ще направи движенията ви по-пластични и ще внесе лек нюанс на сексапил.

Афродизиаци

Продуктите, наречени афродизиаци, са способни на истински чудеса. Можете да ги приемате лично или да ги дадете на мъжа си за възбуда и за поддържане на сексуалната енергия. Малко знания, малко фантазия – и готово, вече и двамата сте обзети от бурна страст.

В кухнята си непременно ще намерите някой-друг афродизиак. Например индийско орехче, ванилия, авокадо, целина, кафе, какао, орехи, фурми, карамфил, джинджифил, женшен, моркови, босилек, чесън, шафран или сушени сливи.

Но преди да ползвате което и да било от тях, уточнете какви са предпочитанията на партньора ви. Разбира се, угодете и на собствените си вкусове. С тези продукти можете да приготвите цяла вечеря, а можете и просто да забъркате една вкусна възбуждаща напитка. И изобщо не е задължително да добавяте в нея алкохол.

Ето няколко рецепти за напитки, включващи в състава си афродизиаци:

Любовно вино

В бутилка сухо червено вино добавете три цели кори канела, разрязан надве стрък ванилия и 3 чаени лъжици настърган джинджифил. Оставете виното да престои три дни на стайна температура. Преди употреба го прецедете и го охладете леко. Две чаши на човек ще са достатъчни, за да се заредите и двамата със сексуална енергия.

Безалкохолна любовна напитка

Изцедете сок от 4 моркова и 4 стъбла целина. Добавете щипка настъргано индийско орехче, малко сол и млян черен пипер. Охладете напитката и я сервирайте чиста или украсена с бита сметана. Този коктейл е особено подходящ за любителите на сутрешния секс. Можете да го приготвите още от вечерта, но е най-добре да го пиете пресен.

Ползвайки афродизиаци, не забравяйте, че дозировката е крайно важна! Не прекалявайте с тях, защото това ще се отрази негативно както на вкуса, така и на самия ефект. Ако зеленчуците и плодовете са сравнително безвредни, то с подправките трябва да сте особено внимателни.

Тантра за сексуална енергия

Напоследък тантрическият секс е особено популярен – и то заслужено. Смята се, че той позволява да се натрупа и да се освободи правилно сексуалната енергия. Впрочем някои похвати на тантра-йога също влизат в процеса на опознаване на собственото тяло и ни учат да управляваме мускулите на влагалището и достигането на оргазъм.

Като цяло техниката на тантрическия секс се гради на умението да усещате жизнената енергия, разположена в седемте чакри, както и на способността да я контролирате и управлявате. Сексуалната енергия Кундалини идва от чакрата, разположена в долната част на торса и се издига по гръбнака до върха на главата. По време на излъчването й трябва да се концентрирате върху всичките си усещания.

В тантрическия секс всяка поза се възприема като йога-асана. При това става дума за всяко положение на тялото, а не само за тези в момента на сливането на двете тела. Половият акт при тантра-практики продължава много дълго, за да може всеки един от партньорите да изпита цялата пълнота и яркост на външните и вътрешните усещания.

Впрочем тантрическият секс не служи само за задоволяване на физиологичните нужди на тялото и освобождаване на сексуалната енергия – той също така води до безкрайно израстване на самосъзнанието.