Майката, която превърна дъщерите си в най-красивите жени на планетата - Йоланда Хадид

Ако името на Йоланда Хадид бе сред най-известните в тесните кръгове на модния свят, то имената на сестрите Бела и Джиджи гърмят по целия свят. И двете са известни, успешни, имат договори за милиони долари и са безупречно красиви. Но не винаги външният им вид е бил толкова перфектен, колкото сега.

Йоланд ван дер Херик (американка с холандски произход, звезда от риалити шоу "Истинските съпруги от Бевърли Хилс" и супермодел от близкото минало) е разчитала винаги само на себе си и никога не е очаквала милости от съдбата. Тя остава рано без баща – той загинва при автомобилна катастрофа, оставяйки съпругата си сама да се грижи за двете им деца. Ярката блондинка е случайно забелязана от един от скаутите на модната индустрия, благодарение на което на 15 години тя за първи път дефилира модния подиум.

Изненадващо, въпреки ослепителния си външен вид, момичето отхвърля всички гаджета. Изправена пред задачата да осигури прехрана за семейството си и възможност за личното си израстване, за нея работата се превръща в шанс за проспериращо бъдеще. С примера на майка си пред очите ѝ, Йоланда работи и спестява пари, а скоро попълва банковата сметка със значителна сума.

Йоланда и Джиджи Хадид

Съпругът ѝ е не по-малко заможна партия от нейната. Палестинският милионер предприемач Мохамед Хадид загубва ума си от любов, когато среща тази гореща красавица, която между другото печели доста добре, но не това е нещото, което го привлия в нея. Именно нежният ѝ женсвен чар го пленява от пръв поглед. От брака на двамата се раждат Бела и Джиджи, както и синът им Ануар. Но двойката не живее заедно дълго време. Шест години след като двамата си казват "Да", те се разделят.

Йоланда и Ануар Хадид

През 2011 г. Йоланда се омъжва за втори път - за певеца и продуцент Дейвид Фостър и взима неговото фамилно име. Но през 2017 г. тя отново подава молба за развод и връща фамилията Хадид.

Днес 58-годишната Йоланда е изключително горда с успехите на дъщерите си и реагира остро на всички нападки за тяхната, както много таблоиди я наричат - "изкуствена" красота. Момичетата наследяват обикновения външен вид на баща си, но амбициозната им майка решава да вземе всичко в свои ръце - или по-скоро да го прехвърли в ръцете на пластичните хирурзи. По брой операции и трансформации Бела превъзхожда Джиджи. Без, разбира се, да го афишира, както прави сестра ѝ.

Йоланда и Бела Хадид

Ако сравним по-ранни снимки, става очевидно, че външният вид на момичетата (и особено на Бела) е претърпял силни промени. По-младата Хадид се подлага на ринопластика, за да стесни визуално носа си и да премахне гърбицата му. Премахва "бучките на Биш", които придават заоблен вид на лицето, и се сдобива онези легендарни високи скули, за които всяко момиче мечтае. Освен това Бела често се подлага на инжекции за красота – с помощта на ботокс повдига ъгълчетата на веждите си, а в съчетание с блефаропластиката Хадид се сдобива със завладяващия си вид на „котка“. Добавете уголемяването на бюста и липосукцията за фин силует и ето я Бела, която бе призната за най-красивата жена в света.

Между другото, не всичко е толкова розово в звездното семейство. Преди няколко години стана известно, че Йоланда и трите ѝ деца - Бела, Джиджи и Ануар - страдат от лаймска болест, която се появява при ухапване от кърлеж. На Йоланда дори ѝ беше пришит специален порт за инжектиране под кожата така, че сама да си поставя инжекции всеки ден.

Наскоро Йоланда преживя пореден трус в семейството си. В края на миналата година лично тя сподели публично за физическа саморазправа между нея и избаника на по-малката ѝ дъщеря - бившия кадър на бой бандата One Direction - Зейн Малик. По думите ѝ именно описаните събития станали причина за раздялата между Джиджи и Зейн по-рано през 2021 г. Според източници на сп. People, към момента той и доскорошната му любима се грижат наравно за дъщеричката си, която се появи на бял свят през септември 2020 г.

Четете още: Тя искаше да се докаже, но падна на леда... Китай я съсипа