Автор
Woman.bg

Майката на Кейт: Страхувах се, че кралското семейство ще ми я отнеме

Майката на Кейт Мидълтън – Карол, даде първото си интервю.

В разговор с репортер на The Telegraph матриархатът на клана Мидълтън искрено говори за своите деца, внуци и зетьове и споделя какво е било най-голямото ѝ притеснение относно факта, че дъщеря ѝ Кейт ще стане част от кралското семейство.

"Боях се, че ще изгубя семейството си, когато Кейт се омъжи за Уилям", признава Карол. Дамата се е страхувала, че женитбата на Катрин за втория в линията за наследяване на британския престол ще откъсне дъщеря ѝ от нея и двете ще се отдалечат заради задълженията, които короната носи със себе си.

Карол обаче пояснява, че за щастие опасенията ѝ не са се оправдали и семейството е цяло и сплотено. А като доказателство за истинността на думите ѝ, нагледно показващо колко е силна връзката между майка и дъщеря, няма как да не посочим сладкото съобщение, което Кейт праща на майка си в деня на интервюто.

Точно така – въпреки натоварения си график Катрин пише на майка си, за да ѝ пожелае успех, доказвайки, че нищо не е по-важно от семейството.



"Семейството винаги е на първо място за мен. И винаги ще бъде. Това е положението", допълва по време на интервюто Карол.

Пред репортера от The Telegraph майката на Кейт и Пипа казва, че има двама прекрасни зетьове и се надява да бъде благословена и с добра снаха – признание, с което индиректно разкри, че синът ѝ Джеймс – блян за дамите на Острова, все още е необвързан.

Карол, разбира се, говори и за внуците си и призна, че и тази година, подобно на предишните, ще остави малка елха, която да бъде украсена от принц Джордж и принцеса Шарлот. Луис навярно е все още малък да се включи в забавата, но от следващата година сигурно и той ще помага в украсяването на коледното дръвче, което по думите на Карол е любимо занимание на внуците ѝ.