Майли Сайръс: По време на карантината си измих косата два пъти

Как звездите преживяват пандемията и пълната промяна, настъпила съвсем неочаквано в живота им? Как им се отразява контрастът между претъпкания график и постоянното стоене у дома? Какви мисли минават през главата им? На тези и много други въпроси отговори певицата Майли Сайръс в подкаст.

Скандаланта дама направи признание, което шокира аудиторията и то е, че през последните 4 месеца тя е измила косата си само два пъти. Веднъж заради подкаста, в който се включи вчера и веднъж заради онлайн концерта, организиран от Елтън Джон.

И макар да не е била съвсем грижовна към косата си, певицата сподели, че е направила много важна стъпка към запазването на здравето си. Оказа се, че от 6 месеца насам, певицата не е близвала алкохол и напълно е спряла да пуши марихуана. Майли е взела тези мерки след операция на гласните струни и в последствие е решила да води много по-чист начин на живот. Тя разкрива, че е осъзнала колко е важно да остане здрава, за да продължи да радва феновете си с това, което създава. Дори си позволи да определи хората, които пушат трева, като „идиоти“.



През ноември претърпях операция и 4 седмици след нея изобщо не ми беше разрешено да говоря. Бях бясна и постоянно се разхождах с таблет в ръка и пишех гневни съобщения. Беше трудно, но мисля, че този период ме научи на повече спокойствие“, споделя самата Майли.

Певицата изтъква, че в семейната си история има и други случаи на засивимост към наркотици и алкохол и периодът, в който е трябвало да се възстановява, я е подтикнал да разбере какво точно я е карало да посяга към тези субстанции, които унищожават здравето ѝ. В момента тя се подлага и на психотерапия, която ѝ помага да си даде отговори на много въпроси и да се чувства добре. Майли споделя, че сега за нея няма нищо по-хубаво и важно от това да се събуди, готова да посрещне деня, вместо с махмурлук.



Четете още: Том Еванс заведе Никол Шерцингер при свекървата - харесаха ли се двете, или не?