Автор
Woman.bg

Майтап! Принц Хари подарил на плешивия Уилям четка за коса

Какво си представяте, когато чуете „Коледата на британското кралско семейство“? Блясък, стил, изискани блюда и неприлично скъпи подаръци? Е, за последното грешите.

Известно е, че както за всички семейства по света, така и за най-известната кралска фамилия, Коледа е специален празник и повод всички членове да се съберат на пищно празненство при най-възрастния представител - кралица Елизабет II. Тя ежегодно създава вълшебна атмосфера в двореца Сандригам, където е тържеството и където фамилията очаква настъпването на Рождество Христово. Както традицията повелява, те си разменят подаръци, които обаче далеч не са толкова бляскави и лъскави, колкото всички ние предполагаме.

Напротив и в това семейство има конфузни ситуации и нелепи подаръци. Тази година например Хари и Меган решиха да пропуснат тържеството на кралицата, което определено бе удар под кръста за нея. Но днес решихме да се спрем на частта с подаръците, тъй като научихме, че през годините е имало доста нелепи попадения. Нека видим кои са те:



Един от най-абсурдните подаръци, които Елизабет е получавала за празника, е пеещата риба Big Mouth Billie Bass. Симпатичната животинка няма практично приложение, но за сметка на това може да ви накара да се усмихнете. Дали кралицата я пази все още?

В колекцията с нелепи подаръци, връчени на кралицата, влиза и готварска престилка.
Интересно решение за дама, която има цял отбор готвачи.



На първата си Коледа в кралското семейство принцеса Даяна също живеела със заблудата, че членовете си поднасят лъскави подаръци. Тя решила да зарадва принцеса Анна с кашмирен шал, а в отговор на това получила поставка за тоалетна хартия. Тези хора сигурно се шегуват.

Година по-късно Даяна, вече ориентирана в ситуацията в кралската фамилия, подарила леопардов килим за баня.

Младото поколение от този знатен род също приема коледните подаръци по-скоро на шега. Преди време Хари подарил на плешивия си брат Уилям четка за коса.



Но дори и тези нелепи подаръци не могат да помрачат иначе бляскавото кралско коледно тържество.