Автор
Woman.bg

Малкият принц Луи носи дрехите на чичо си Хари

Принц Луи - най-малкият от наследниците на херцога и херцогинята на Кеймбридж, се появи облечен с дрехите на чичо си Хари на празненство по случай рождения ден на Елизабет Втора.

Поясняваме, че кралицата е родена на 21-и април, но по традиция рожденият ѝ ден винаги се отбелязва през юни, когато времето е по-хубаво и позволява празненства на открито. Едно от най-тържествените събития, с които се чества рождението на кралицата, несъмнено е парадът, състоял се тази събота.

Но въпреки че поводът за събитието е личността на Елизабет Втора, малкият Луи бе най-коментираната особа, пишат американски медии. Мъникът, който седеше в прегръдките на майка си, бе истинска атракция. Не само заради сладкия начин, по който ръкомахаше, но и заради тоалета си. Луи бе с бяла блузка и сини панталонки - ансамбъл, досущ като този, с който преди 33 години на същата тераса, по време на същото събитие, се появи и чичо му Хари.

Този мил жест от страна на Уилям и Кейт към наскоро станалия татко Хари не остана незабелязан от страна на онлайн потребителите и само няколко часа след парада интернет пространството бе заляно от колажи на двамата принцове.