Автор
Woman.bg

Мариана Попова избухна: Не съм нито роза, нито хризантема

Шоуто „Маскираният певец“ скара певицата Мариана Попова и актьора Юлиан Вергов. Причината бе гаврата на Вергов с Веселин Плачков. По време на шоуто, което бе излъчено в събота, Вергов, който бе гост-жури в предаването, се изцепи в ефир:


„Категоричен съм, че Розата е Мариана Попова, а и само Мариана Попова може да каже, че Веселин Плачков е великолепен актьор.“ Изказването му предизвика смях и конфуз сред водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.


Феновете на Мариана Попова и Веселин Плачков с нетърпение очакваха отговора на двойката. И той не закъсня. Ето какво написа в профила си във Фейсбук изпълнителката:
„Така, относно Маскирания певец... Категорично отричам да съм участник и не съм нито роза, нито хризантема! Съжалявам за лошия слух на "докторчето" от филма Трите мечета! А Веселин Плачков е освен прекрасен актьор, и много качествен мъж! Много се отказаха... Евтини смешки и още по-евтин театър.“


След като защити Плачков от нападките на Вергов, Попова сподели с феновете си, че подготвя ново парче. Половинката на Плачков постна снимка, на която демонстрира перфектна форма.

Четете още: Мариана Попова изригна: Много е мръсно и шумно на морето