Автор
Woman.bg

Мариета: Едно момиче, което ни вдъхновява да се усмихваме

Ако се разходите по марината в Свети Влас има едно момиче, чиято усмивка рядко човек може да пропусне. Тя се казва Мариета и е от онази порода жени, за които казват че са открили тайната на щастието.

Дали заради професията й - извън бизнес правилата и строгите длъжности - Мариета е човекът, от когото зависи да се чувате добре в "Ноти" - един легендарен бар край морето, точно като от песента на Стефан Вълдобрев... Или заради енергията, която струи от това момиче, но днес решихме да отгърнем завесата и да ви разкажем малко за нея. Тя се съгласи да ни даде едно кратко интервю и да ни сподели каква е нейната тайна за добро настроение.



-Здравей Мариета, къде те хващаме в разгара на летния сезон?

-Здравейте, не мисля че правилната дума е "хващате", защото е много трудно някой да ме хване в крачка с това темпо на работа и парти. Но едно е сигурно, че съм на най-магичното място с прекрасна гледка - пристанище "Марина Диневи". Със сигурност това ме мотивира да работя повече!

-Познаваме те като най-усмихнатото момиче, което винаги се грижи за всички гости в "Ноти" и "Планет". Каква е твоята професионална тайна - как така винаги успяваш да си свежа и позитивна?


-Успявам винаги да съм позитивна, защото черпя енергия от хората около себе си. Аз съм Телец - добре познатата земна зодия със своите предимства и недостатъци. Моята максима е, че контактите са най-важното нещо и те трябва да се поддържат. И да се създават нови, разбира се. Винаги съм приемала хората, такива каквито са, със своите предимства и недостатъци, защото индивидуалността се крие в различните черти. Комуникирайки с различните личности ги опознавам и им давам необходимата доза забавление, удоволетворение, комфорт и щастие.
Енергията е неизчерпаем източник! Всичко се свежда до желанието на човек да има нови приятели и да се развива.

Искам да кажа и още нещо, което смятам за важно. Всичко, което съм постигнала, съм го направила сама и само с вътрешната си сила и мотивация. Искам да отправя към младите хора един специален апел: Всеки от вас може да постигне мечтите и целите си без връзки или много пари, а с труд и постоянство. Запомнете това добре.

Много хора казват, че в България нещата стават само с връзки, но това не е точно така. Ако младите хора искат да се развиват, те определено имат възможност. Важното е да имат желание да се учат, да се развиват и бъдат постоянни в преследването на мечтите си.


-Коя е думата, която описва най-щурият летен купон, на който си присъствала. Защо избра точно тази дума?


- Това е "Емоция!" Защото без емоция всеки купон е безсмислен. Емоцията е това, което трепти в душата и сърцето и поддържа съзнанието ни живо.

-Кое е партито това лято, което не бива да пропускаме?

-Ако говорим за парти, този уикенд при нас е Васил Чергов, заслужава си определено.



-Кафе, уиски или шампанско? Без какво не можеш?

-Без кафе не мога защото ме държи будна повреме на страхотните ми безсънни нощи. Уиски обичам силно опушено, защото ми напомня на силното мъжко присъствие. Шампанското е неизменна част от всяко луксозно парти на пристанището.

-И накрая - твоята тайна за лятно щастие е...

-Само една - усмивката. Всеки има нужда от една обикновена усмивка. Агитирам всички хора да се усмихват повече. Усмивката винаги отваря врати и разбира се е най-добрият аксесоар на дамите.