Една от най-красивите и духовити дами в родния шоубизнес, Мария Силвестър, винаги е била напълно искрена с феновете си. А откакто навлезе в света на Инстаграм, последователите ѝ я заливат с въпроси, на които тя отговаря, очевидно с широка усмивка.

Актрисата определено пленява публиката не само с перфектните си пропорции и смайваща красота, но и с чара, който излъчва. И за пореден път се оказа, че няма нищо по-добро от естествената хубост, която не може да бъде постигната дори и с най-скъпите процедури.

View post on Instagram
 

През последните часове Силвестър отговори на един от въпросите, които най-много вълнуват феновете ѝ, а именно дали е правила корекции по лицето си. Мария, типично в свой духовит стил, отговори, че е напълно естествена и никога не е лягала под ножа, за да има перфектния чип нос и мечтаните от всички изпъкнали скули. Те просто са ѝ подарък от природата:

В момента актрисата е ангажирана единствено в предаването "Мармалад" и разполага с повече време да общува с феновете си, а изглежда, че това занимание ѝ носи истинска радост.

Четете още: Прекрасна е! Салма Хайек по бански и без грим на 55