Автор
Woman.bg

Меган - мечтаната домакиня, която готви всеки ден?

В последно време медиите усилено подкрепят тезата, че Меган Маркъл е разглезеното ново момиче в кралското семейство, което неспирно упражнява тормоз над обслужващия персонал в двореца. Нека обаче погледнем от другата страна на монетата и може би ще открием една изненадваща и много по-приятна страна от характера на бившата холивудска актриса. Може и да не повярвате, но тя е истинска примерна домакиня, в чиято къща всеки от нас би се радвал да попадне и би се чувствал отлично, защото тя знае тайната съставка на уютния дом.

Близка приятелка на Меган наскоро я посетила в имението, което обитава с принц Хари. Тя разказва пред медиите, че са прекарали чудесно време с бременната херцогиня, защото тя се погрижила отлично за техния комфорт, като им приготвила удобни пантофи и за всекиго от тях стая с всичко необходимо да се чувстват добре. Освен това, Меган е мечтаната съпруга, тъй като не се възползва от услугите на готвач.

„Тя всеки ден готви за Хари и за себе си. Прекарахме си прекрасно, защото бяхме по женски, през тези няколко дни Хари беше заминал. Меган ни правеше чай всеки следобед, говорехме си. Сготви прекрасни и много вкусни ястия. Няма да забравя как в един от дните заваля и кучетата се прибраха кални в къщата и тя се погрижи да свали калта от лапите им.“, споделя приятелката, която е пожелала да остане анонимна.



Друга любопитна новина, която британските медии наскоро разкриха, е че херцогинята е написала писмо до баща си малко след сватбата ѝ с Хари. То гласи следното:

„Татко, сърцето ми е разбито. Обичам те. Имам само един единствен баща. Моля те, спри да ме търсиш чрез медиите, за да можем да възстановим връзката си.“

Безспорен факт е, че Меган се радва на много приятели, но не всички са толкова дискретни. Миналият месец гримьорът Даниел Мартин сподели в Инстаграм, че е бил на гости в имението на бременната херцогиня и че тя го е гощавала с вкусни препечени филии, намазани с авокадо и няколко шоколадови трюфела. Съвсем логично, леката следобедна закуска е била придружена от чаша чай.

View post on Instagram
 


Кой не би поискал да навести такава прекрасна домакиня?