Меган - по-красива от всякога! Какво се промени в живота ѝ

Меган Маркъл отдавна е известна в холивудските среди като ревностна феминистка, а откакто е половинка на принц Хари, цял свят се запозна с тази нейна страна. Вчера херцогинята за пореден път доказа, че държи да защити правата на дамите, както и да коментира наболялата тема с расизма. Тя се включи в онлайн събитие на инициативата Girl Up и да изнесе прочувствена реч за силата на жените в днешния свят и необходимостта от това да бъдем по-човечни един с друг.

В няколкоминутно видео Меган призова да изберем съчувствието пред гнева и да използваме гласа си, за да градим, вместо да разрушаваме. Херцогинята бе облечена в прекрасна синя рокля, а косата ѝ е още по-пораснала и красива.



Актрисата сподели, че за нея жените са ключът към най-важните промени в света и трябва да бъдат уверени в себе си. Тя разкри, че Хари и Арчи също се присъединяват към тази теза.

„Продължавайте да се борите, да предизвиквате, да натискате, да създавате дискомфорт на тези, които не ви чуват. Само по този начин приетите стандарти, политиката и властта могат да се променят“, призова Меган.

Съпругата на принц Хари използва и цитат на Далай Лама, а именно „Съчувствието е радикализмът на нашето време“:

„Съчувствието означава да видиш болката и трудностите на другите и да направиш всичко възможно да им помогнеш“, продължи Меган. Тя добави, че огромна роля имат социалните мрежи, които трябва да бъдат изпозлвани за окуражаване и изграждане, вместо за разрушаване.

Херцогинята сподели, че искрено се възхищава на лидера на Нова Зеландия Джасинда Ардерн и на баскетболистката Майя Мур, защото те са от жените, които определено променят света към по-добро.

Феновете на Меган побързаха да я поздравят с коментари в мрежата и подчертаха, че за тях това е най-смислената ѝ реч до момента. А едно от най-впечатляващите изказвания бе:



„Без кралски прически, без покрити рамене и без минимум грим. Тя се завърна!“

Четете още: Чарлийз Терон и мечтите ѝ за по-светло бъдеще за чернокожите ѝ деца