Меган - злият гений, който разби кралското семейство

13 януари 2020 | 12:42
15576
11
снимки: Getty Images
11

След Меган животът в кралското семейство вече не е същият и поредното доказателство за това е „Мегзит“, или казано по друг начин – скандалът на века. Холивудската актриса влезе в живота на принц Хари със замах и дори успя да накара самата кралица Елизабет II да я приеме в семейството, макар и тя да е едно огромно изключение. Връзката на Меган и заклетия ерген стана нарицателно за модерна приказка, в която обаче Пепеляшка няма да се превърне в принцеса, а принцът ще се откаже от кралските си задължения и облаги заради нея.

За предстоящата буря, която в момента е в разгара си, бе загатнато още през есента, когато стана ясно, че Меган, Хари и синът им Арчи няма да посрещнат Коледа с кралското семейство. Вместо това те прекараха няколко седмици в САЩ и се оказа, че всъщност херцозите имат сериозни намерения да останат зад океана. С две думи – преданият внук Хари и смелото момиче от Холивуд се опълчиха на кралицата и са готови да се откажат от кралските си задължения. А сега накъде?

меган маркъл, принц хари

Разбира се, тази новина имаше отзвук в кралското семейство, дори вчера научихме новината, че кралица Елизабет се подготвя за важно заседание по повод решението на Меган и Хари. На него ще присъстват принцовете Уилям, Хари, Чарлз и Филип, а Меган ще се включи в разговора по телефона, тъй като в момента тя е в Канада с наследника Арчи.

В медиите се появиха десетки теории за причината, поради която Меган и Хари са пожелали да се оттеглят от кралското семейство, но има един неоспорим факт и той е, че кралицата е дълбоко наранена от абдикирането на любимия си внук. Според приближени именно бившата актриса е подтикнала принц Хари към взимането на това тежко решение. Причината за това е, че тя така и не се почувствала добре в кралската фамилия и голямото ѝ желание е да я напусне. По този начин тя поставя любимия си пред много тежък избор, тъй като той обича баба си и сърцето му се къса от мисълта да я нарани. Според източници Хари не желае да абдикира и ще се търси компромисно решение.

меган маркъл, принц хари

Говори се също, че кралица Елизабет II е подложена на огромен натиск, тъй като съществува опасността Меган и Хари да дадат интервю пред Опра Уинфри, в което да обвинят кралското семейство в сексизъм и расизъм, ако не се стигне до споразумение.

Друга любопитна подробност около решението на херцозите на Съсекс е, че те няма да заживеят за постоянно в САЩ, преди мандатът на Доналд Тръмп да е изтекъл. Все пак, това е най-омразната политическа фигура на Меган. Според източници Хари и любимата му в момента са в Канада, но мечтата на Маркъл е да заживеят в Лос Анджелис, където да развиват и собствен бизнес.

Припомняме ви, че през 2019-а между Хари и Уилям се зароди и спор и една от причините Меган и по-младият кралски наследник да искат да се оттеглят от кралското семейство е враждата, която се заражда между братята. Истината била, че кралицата е съсредоточена повече върху преките наследници и херцозите на Съсекс се почувствали крайно пренебрегнати и дори принудени да се откажат. И това, ако не е една тиха, но много болезнена война...

Самият принц Уилям също споделил, че е много натъжен от случващото се и не желае нито да бъде разделян от брат си, нито да е в конфронтация с него.

принц уилям

„Много съм тъжен, но всичко, което мога да направя, е да подкрепя брат ми и Меган и да се надявам, че ще дойде време, в което ще бъдем на една страница. Искам всички да сме един отбор“, споделил Уилям пред свой близък приятел.Днес цяла Великобритания подкрепя кралица Елизабет II и е категорична, че решението на Хари и Меган е неправилно и крайно егоистично. Но дали двамата ще се справят с живота извън кралското семейство и дали това няма да даде негативно отражение върху връзката им, тепърва ще разберем. Едно е сигурно – предстоят много интересни дни...

кралица елизабет, принц филип

Четете още: Племенницата на принцеса Даяна ще се омъжва за 60-годишен милионер

Коментари

11 Макс
  05 април 2020 | 09:35 отговор
 

Коментарите са много правилно.Но сега не ни е до тях.А колкото до Меган действията са 'и много прозрачни - Интереси,нообуздани,и наглост,ама много.

 
10 ГЕРГИНА
  04 март 2020 | 20:12 отговор
 

НАШИЯТ ЖИВОТ ЩЕ Е ПО-СПОКОЕН, АКО СПРЕМ ДА СПОМЕНАВАМЕ "ДВАМАТА ГЛУПАЦИ" ОТ СЕРИАЛА "ЗА ЖИВОТА". ХИЧ НЕ НИ ПУКА КАКВО ПРАВИ НЕДОРАСЪЛ ХАРИ, А ЗА МЕГАН ЗНАЕМ ЧЕ Е ЗЛАТОТЪРСАЧКА.

 
9 ГРЕТА
  04 март 2020 | 20:04 отговор
 

ПО-ДОСТОЙНО БИ БИЛО ОЩЕ В НАЧАЛОТО ДА КАЖАТ ЧЕ ИСКАТ ДА СА САМОСТОЯТЕЛНИ, ВЪН ОТ АНГЛИЯ, ДА НЕ БЯХА ХАРЧИЛИ ЛУДИ ПАРИ ЗА СВАДБИ, ПУТЪВАНИЯ, ТОАЛЕТИ, ДОМ И ВСИЧКО НА ГЪРБА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. ТЕ СА МРЪСНИ МИЗЕРНИЦИ И ИНТРИГАНТИ.ЖАЛКО ЧЕ И ДЕТЕТО ЩЕ СЕ НАУЧИ ДА БЪДЕ ТАКОВА КАКТО МАЙКА СИ.

 
8
  20 януари 2020 | 01:38 отговор
 

 
7 Наблюдател
  16 януари 2020 | 10:25 отговор
 

Само на принц Андрю му е добре, покрай всички тези кокошкаршски истории разкритията около него се замитат между другото..Медиите отново манипулират цялато отразяване на информацията и искаме или не 1984-та се превръща в реалност. Херцог Фолио за цялото ни извратено ежедневие...

 
6
  16 януари 2020 | 02:21 отговор
 

 
 
gBqsPxAZ
21 юли 2020 | 13:42

555

5 спиш ли?
  15 януари 2020 | 12:03 отговор
 

ВУДУ СРЕЩУ РЕПТИЛИ-1:0

 
4
  14 януари 2020 | 08:46 отговор
 

Английско възпитание срещу липса на всякакво. Влюбен мъж срещу ошлайфана актриса с постоянна усмивка на лицето. Загубил майка срещу жена само с майка. Подкрепящо голямо семейство срещу мразещо и разединени. Никакъв шанс за този брак. Принцът се е оженил не за Пепеляшка, а за злата мащеха.

 
3 Иван
  13 януари 2020 | 23:40 отговор
 

На практика не Меган, а Хари разби кралското семейство, като се ожени за тая мизерна нагла трътка. Сега, ако не се разведе (а ако се разведе, Меган пак ще е на сериозна печалба), Меган ще го влачи в тоя сбирток Щатите, та с Тръмп, та без Тръмп, та искам при мама негърката с йогата, всичките си цигански гевезлъци ще покаже. Хари няма да се оправи и винаги ще създава проблеми, защото не е никак умен, да не кажа направо, че е глупак. В момент, когато кралското семейство се чуди как да угоди на всички, той се прави на някакъв мизерен ненаебал се плейбой.

 
2 Desi
  13 януари 2020 | 23:35 отговор
 

Меган е един съвършен егоист и по действията й може да се съди - лош човек, който не умее да обича. Тя явно не цени институцията семейство и любовта и подкрепата, която то дава, защото просто не го е имала. И по всичко личи, че самата тя не го е искала. По същия начин, по който някога е обърнала гръб на своето собствено семейство (единственият роднина на сватбата й е майка й), сега настройва и мъжа си срещу неговото. Каква еманципация, какъв феминизъм, какви пет лева? Преследвали ли я медиите, също както Даяна? Ами всъщност не. Даяна беже обожавана от всички, а Меган е мразена от повечето хора,

 

Добави Коментар

Най-четени