Меган - злият гений, който разби кралското семейство

13 януари 2020 | 12:42
15011
11
снимки: Getty Images
11

След Меган животът в кралското семейство вече не е същият и поредното доказателство за това е „Мегзит“, или казано по друг начин – скандалът на века. Холивудската актриса влезе в живота на принц Хари със замах и дори успя да накара самата кралица Елизабет II да я приеме в семейството, макар и тя да е едно огромно изключение. Връзката на Меган и заклетия ерген стана нарицателно за модерна приказка, в която обаче Пепеляшка няма да се превърне в принцеса, а принцът ще се откаже от кралските си задължения и облаги заради нея.

За предстоящата буря, която в момента е в разгара си, бе загатнато още през есента, когато стана ясно, че Меган, Хари и синът им Арчи няма да посрещнат Коледа с кралското семейство. Вместо това те прекараха няколко седмици в САЩ и се оказа, че всъщност херцозите имат сериозни намерения да останат зад океана. С две думи – преданият внук Хари и смелото момиче от Холивуд се опълчиха на кралицата и са готови да се откажат от кралските си задължения. А сега накъде?

меган маркъл, принц хари

Разбира се, тази новина имаше отзвук в кралското семейство, дори вчера научихме новината, че кралица Елизабет се подготвя за важно заседание по повод решението на Меган и Хари. На него ще присъстват принцовете Уилям, Хари, Чарлз и Филип, а Меган ще се включи в разговора по телефона, тъй като в момента тя е в Канада с наследника Арчи.

В медиите се появиха десетки теории за причината, поради която Меган и Хари са пожелали да се оттеглят от кралското семейство, но има един неоспорим факт и той е, че кралицата е дълбоко наранена от абдикирането на любимия си внук. Според приближени именно бившата актриса е подтикнала принц Хари към взимането на това тежко решение. Причината за това е, че тя така и не се почувствала добре в кралската фамилия и голямото ѝ желание е да я напусне. По този начин тя поставя любимия си пред много тежък избор, тъй като той обича баба си и сърцето му се къса от мисълта да я нарани. Според източници Хари не желае да абдикира и ще се търси компромисно решение.

меган маркъл, принц хари

Говори се също, че кралица Елизабет II е подложена на огромен натиск, тъй като съществува опасността Меган и Хари да дадат интервю пред Опра Уинфри, в което да обвинят кралското семейство в сексизъм и расизъм, ако не се стигне до споразумение.

Друга любопитна подробност около решението на херцозите на Съсекс е, че те няма да заживеят за постоянно в САЩ, преди мандатът на Доналд Тръмп да е изтекъл. Все пак, това е най-омразната политическа фигура на Меган. Според източници Хари и любимата му в момента са в Канада, но мечтата на Маркъл е да заживеят в Лос Анджелис, където да развиват и собствен бизнес.

Припомняме ви, че през 2019-а между Хари и Уилям се зароди и спор и една от причините Меган и по-младият кралски наследник да искат да се оттеглят от кралското семейство е враждата, която се заражда между братята. Истината била, че кралицата е съсредоточена повече върху преките наследници и херцозите на Съсекс се почувствали крайно пренебрегнати и дори принудени да се откажат. И това, ако не е една тиха, но много болезнена война...

Самият принц Уилям също споделил, че е много натъжен от случващото се и не желае нито да бъде разделян от брат си, нито да е в конфронтация с него.

принц уилям

„Много съм тъжен, но всичко, което мога да направя, е да подкрепя брат ми и Меган и да се надявам, че ще дойде време, в което ще бъдем на една страница. Искам всички да сме един отбор“, споделил Уилям пред свой близък приятел.Днес цяла Великобритания подкрепя кралица Елизабет II и е категорична, че решението на Хари и Меган е неправилно и крайно егоистично. Но дали двамата ще се справят с живота извън кралското семейство и дали това няма да даде негативно отражение върху връзката им, тепърва ще разберем. Едно е сигурно – предстоят много интересни дни...

кралица елизабет, принц филип

Четете още: Племенницата на принцеса Даяна ще се омъжва за 60-годишен милионер

Коментари

1
  13 януари 2020 | 16:02 отговор
 

Нашите дни с нищо няма да станат по-интересни или по-малко интересни, заради тези личности. Едва ли ще се откаже от привилегиите си, а и вече е образ, който всеки познава, така че каквото и да отвори, хората ще искат да ходят там дори само за да зърнат лицето му, така че пак името му/титлата му ще продават. Със сигурност тези неща са ги говорили от преди и той си е намерил жена, която да е на една страница с него и да иска същото, каквото и той. Това решение вероятно му се е искало да го вземе отдавна, но предполагам, че не сам. Отделен е въпроса, че наистина е глупаво да пропиляват целия си живот в някакви условности, когато реално никога няма да станат крал и кралица и са на не знам кой си ред за трона, така че какъв е смисъла непрекъснато да стоят да светят и да го играят статисти в чужд филм, където други играят главната роля, а те го играят дървото в ъгъла.

 
 
MmzHrrdb
15 септември 2020 | 03:33

555

Добави Коментар

Най-четени