Меган и Хари организират тайно кръщене на Лилибет, никой не ги иска в замъка Уиндзор?

18 август 2021 | 15:32
11200
3
снимки: Getty Images, Instagram
3

Кралските отшелници, принц Хари и Меган Маркъл, продължават да разчупват традициите в семейството. Според информация, публикувана от "Дейли Мейл" днес, херцозите вече планират кръщенето на дъщеря си Лилибет, която се роди на 4-и юни.

 

Източници споделят пред медиите, че когато Хари пристигнал във Великобритания в началото на юли за откриването на паметника на Даяна, е съобщил, че той и любимата му имат огромното желание да кръстят второто си дете в замъка Уиндзор. С две думи - да не бягат от традициите и Лилибет да бъде кръстена там, където това се е случило с всички членове на фамилията, включително и с брат ѝ Арчи. 

Изглежда обаче, че това им желание няма да бъде осъществено и вместо кралско събитие в замъка, те ще организират церемония за дъщеря си в Калифорния. При това тайна, което не е никак изненадващо, все пак знаем, че Меган и Хари са истински властелини на тайните. 

Друг любопитен факт е, че след всички критики, които изсипаха върху фамилията, херцозите пожелали кралица Елизабет да присъства на кръщенето, но според кралски експерти това няма да се случи. Най-малко защото тя не е присъствала на много други кръщенета на деца от семейството.

Кралица Елизабет Втора

Кралски експерти заявяват още, че Меган и Хари ще организират кръщенето далеч от светлината на прожекторите, за да избегнат всякакви полемики, каквито не липсваха около кръщаването на Арчи. 

А дали този път поне ще разберем кой ще е кръстник или кръстница на Лилибет? Времето ще покаже. 

Четете още: Принц Хари и Меган Маркъл коментираха случващото се в Афганистан: Оставаме безмълвни

Още по темата

Коментари

3 М
  20 август 2021 | 04:13 отговор
 

Хари и Меган са големи боклуци !

 
2
  18 август 2021 | 23:17 отговор
 

Толко тайно, че дори и ние научихме

 
1 тоя
  18 август 2021 | 16:46 отговор
 

тоя мелез им разказа играта. долна интригантка.

 

Добави Коментар

Най-четени