Меган и Кейт пак се хванаха за гушите: Кралското семейство разпространило лъжи за Маркъл

Отношенията между членовете на кралското семейство през последните месеци спокойно могат да бъдат оприличени на война - къде тиха, къде не чак толкова. След като Меган и Хари напуснаха Великобритания, нещата станаха още по-трудни, твърдят коментатори.

Далеч от двореца двамата се чувстват доста по-свободни в комуникацията си с медиите. Наскоро видяхме Хари в едно наистина интересно интервю, състояло се на покрива на двуетажен автобус. А на 7 март бял свят ще види разговорa на принца и съпругата му Меган с невероятната Опра Уинфри.

Но нещата рядко стават по лесния начин.

View post on Instagram
 

Докато Хари и Меган се опитват да построят своя нов живот далеч от папараците и от цензурата на кралската администрация, в британските медии гръмна нов скандал. За пореден път бивши подчинени на Меган я обвиняват в упражняване на тормоз.

Този път кралицата реагира с изявление, в което се казва, че ще бъде проведено разследване, защото дворецът винаги е бил за зачитане на достойнството на хората, работили за членовете на кралското семейство.

View post on Instagram
 

Меган обаче не се притесни от обвиненията. Близки до херцогинята коментират, че тя е много "тъжна" от появилите се "неверни" твърдения. И не само.

Съпругата на принц Хари, която очаква второто си дете, обвини херцогинята на Кеймбридж, херцогинята на Корнуол и принц Чарлз, че са съдействали за изтичането на истории за нея в пресата, писа "Дейли мейл".

View post on Instagram
 

Преди дни Меган бе обвинена, че е прогонила двама от членовете на персонала и е нарушила достойнството на друг, нарекъл нея и Хари „скандални побойници“ в The Times.

Меган отрече всички обвинения и заяви, че вестникът е използван от Бъкингам да разпространява неверни твърдения срещу нея.

View post on Instagram
 

Дворецът заяви, че ще започне разследване. А близо 10 служители са заявили, че ще се включат с обвинения срещу Маркъл. The Mirror писа, че някакви хора се "редят на опашка", за да сътрудничат на двореца. А според The Daily Telegraph, ако бъде започнато разследване, Меган и Хари трябва да бъдат известени за всичко, което се случва, въпреки че се отказаха от своите кралски задължения.

И всичко това се случва броени дни преди интервюто на Меган и Хари за Опра да бъде излъчено в ефир. Дали статиите в пресата са проява на страх от страна на кралското семейство?

Пак в The Times източник на Бъкингам заявява, че информацията не идва от кралското семейство...

Явно тепърва ще ставаме свидетели на нови удари от едната и другата страна. А ние очакваме с нетърпение интервюто, дадено за Опра, защото то може би ще даде доста отговори.