Автор
Woman.bg

Меган и Кейт: Стилни и бременни, но много различни (Снимки)

Двете снахи в английското кралско семейство - Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, спечелиха симпатиите на мнозина, макар че са много различни една от друга.

Стайлингът на двете също е доста различен, дори и по време на бременност.

На едно от последните събития, на които Меган се появи, беше облечена в елегантна дълга, черна рокля, която подчертаваше наедрялото ѝ коремче. Несъмнено залага на холивудския блясък, въпреки че гледа да спазва и наложения протокол, който се води задължителен за даден член от кралското семейство във Великобритания.

Това е запазената марка на херцогинята на Съсекс - тя предпочита да носи дрехи, които да подчертават фигурата ѝ и не се притеснява от факта, че коремчето ѝ се вижда.

Кейт Мидълтън обаче залагаше на друг стил - тя носеше по-широки дрехи по време на своите три бременности. Стараеше се състоянието ѝ да не привлича много хорските очи и да не бъде основен акцент. При последното си забременяване дори Кейт промени леко своята прическа, за да може по този начин да отклони вниманието на журналистите, които първо забелязаха новата ѝ визия, а седмици по-късно се появиха и слухове за евентуалната ѝ трета бременност.