Кралица Елизабет Втора и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън се разписаха с първа обща съвместна проява, на която не присъства никой друг от кралското семейство.

Да, правилно прочетохте, за първи път те се появяват само двете на събитие, въпреки че Катрин е омъжена за принц Уилям от 2011 година. Няма как да не отбележим, че честта да е придружител на кралицата на официално събитие бе оказана на Меган само няколко месеца след сватбата ѝ с Хари.

Това накара мнозина да предположат, че Елизабет Втора си има любимка. Дори се появиха и твърдения за тиха война между Меган и Кейт, продиктувана именно от фаворитизирането на едната снаха за сметка на другата. Мнозина са на мнение, че точно враждата между двете снахи е причината за изнасянето на Меган и Хари от двореца Кенсингтън, въпреки че официалната версия е различна.



Ето, че след цели осем години и Кейт най-накрая имаше възможността за обща самостоятелна изява с кралица Елизабет Втора.

Двете дами посетиха английското висше учебно заведение King's College в Лондон – Катрин облечена в изискано сиво палто от Catherine Walker с акцент около кръста, черна шапка и аксесоари в същия цвят, а Нейно височество с палто в розово, дело на Stewart Parvi, и шапка в същия цвят.

Очарователни са, нали?

View post on Instagram
 
View post on Instagram