Автор
Мария Здравкова

Меган Маркъл е по-свободна от всякога: Събра погледите по къси панталонки

Ето това е да си свободна съпруга на принц, лишена от всякакви ограничения, свързани с облекло, грим, коса, поведение. Малко дами в подобно семейно положение могат да си го позволят, а Меган Маркъл със сигурност е една от тях. Жената до малкия син на лейди Даяна открай време демонстрира свободната си воля по всякакъв начин - появявала се е с дълбоки деколтета, супер къси рокли и неведнъж е споделяла немислими факти от живота на британското кралско семейство.

През изминалия уикенд херцогинята на Съсекс събра погледите, след като цели два пъти бе заснета по ултра къси панталони, разкриващи слабите й, дълги и оформени крака. В два поредни дни тя се появи в Поло клуба на Санта Барбара, за да гледа Хари, първо със светли, после с по-тъмни къси панталони.

View post on Instagram
 

Меган обаче не е първата в кралското семейство на Острова, която си е позволявала да показва крака в къси панталонки. И Кейт Мидълтън, и принцеса Даяна също са се появявали с такова облекло.

View post on Instagram
 

Очаква се двойката да пристигне с двете си деца в Обединеното кралство за честванията по случай юбилея на кралицата. Меган и Хари съобщиха решението си да пътуват, малко след като от Бъкингамския дворец обявиха, че те няма да имат място на балкона до кралицата.

View post on Instagram