Меган Маркъл: Жените са 'опетнявани' заради сексуалността си, а мъжете - възхвалявани

29 ноември 2022 | 00:07
1394
2
Снимки: Getty/Images, Instagram
2

Меган Маркъл сподели безпокойството си, предизвикано от битуващото в общественото пространство отношение към жените, които откровено говорят за своята сексуалност. 

По думите ѝ дамите, които разкриват подробности около сексуалния си живот, винаги биват "очерняни" и критикувани така, че да се почувстват засрамени от своята искреност.

В последния епизод на подкаста си „Архетипи“, който излезе във вторник в Sportify, херцогинята на Съсекс казва: "Не разбирам какво е това, че стигмата около жените и тяхната сексуалност и изследването на сексуалността им е много по-опетнена, в сравнение със същото при мъжете. С напредването на възрастта изследваш и започваш да разбираш своята чувственост, своята женска божественост. Сексуалността на жената, често пъти може да бъде използвана срещу нея. Докато мъжът, ако е плейбой, излиза да се забавлява или каквото и да прави, често е възхваляван. Но за една жена, независимо дали е най-успешната жена..., обещавам ви, все ще се намери някой да каже: "О, тя беше такава к....а в колежа".

41-годишната съпруга на принц Хари, с когото се радват на 3-годишен син Арчи и на 17-месечна дъщеря Лилибет, смята, че идеята за сексуалното пътуване на една жена към себе си често ѝ лепва очернящи етикети. 

Четете още: Мистерията е разгадана: Ето защо Меган иска среща с Чарлз III


Още по темата

Коментари

2
  13 декември 2022 | 04:18 отговор
 

 
1 офф
  29 ноември 2022 | 12:20 отговор
 

Тази все едно откри топлата вода.. чувствам се по-умна от както прочетох това нейно изказване.

 

Добави Коментар

Най-четени