Меган Маркъл отново е обект на нападки. Този път критиката към херцогинята на Съсекс е по адрес на родителските ѝ умения.

Повод за негативните коментари са снимки, на които Меган държи бебето си, меко казано, странно.

"Изглежда все едно всеки момент ще го изпусне, направо изтръпвам като ги гледам тези снимки", пише читател под материал с кадрите в известна британска медия.

Но упреците не спират дотук. Не бе подминат и начинът, по който бе облечен малкият Арчи, като коментарите се обединяват около тезата, че толкова малко бебе задължително трябва да е с шапка, когато е навън.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Припомняме ви, че само преди дни Меган бе критикувана за решението Арчи да бъде кръстен тайно, на церемония в тесен кръг, на която не бяха допуснати медиите. Интересно е, че британците насочиха недоволството си главно към бившата актриса, категорични, че нейните претенции са причината за това решение.

"Меган не може да иска уединение за бебето Арчи, след като обществото финансира луксозния ѝ начин на живот", пише в публикация на Daily Telegraph.

"Не могат да са част и от двата свята. Ако искат лично пространство, то трябва да платят за всичко със собствените си пари и напълно да изчезнат от медийната среда. Или трябва да играят играта по правилата", казва кралският биограф Дънкан Ларкъм пред The Sunday Times.

View post on Instagram
 
View post on Instagram