Меган показа първата снимка на Лилибет на рождения си ден!

05 август 2021 | 09:57
19563
6
Getty Images/ Instagram
6

Вчера Меган Маркъл отпразнува своя 40-ти юбилей, а почитателите ѝ бяха затаили дъх в очакване на изненадата, която тя им е приготвила по случай празника си.

Меган не се беше появявала в публичното пространство още от преди раждането на дъщеричката си Лилибет Даяна и феновете ѝ я видяха за първи път след като стана майка за втори път.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tresCLICK (@tresclick)

Маркъл публикува забавно видео на страницата на фондацията Archewell, която преди време основа заедно с принц Хари. Главни действащи лица в краткото клипче са самата херцогиня на Съсекс и комедийната актриса Мелиса Маккарти. Двете заедно обявиха новата инициатива, с която Меган има желание да отпразнува своя юбилей. Тя се нарича 40x40, а идеята зад кампанията е 40 популярни личности да отделят 40 минути от времето си, за да помогнат на жени, загубили работата си по време на пандемията, да успеят да открият пътя си отново.

“Тъй като ставам на 40, помолих 40 от моите приятели да дарят 40 минути от времето си, за да напътстват жени, които имат желание да се върнат на работа. Повече от 2 милиона жени само в Америка и още десетки милиони по света са загубили работата си заради ковид. Смятам, че ако всеки от нас отдели 40 минути под форма на някаква услуга бихме могли да създадем промяна” - казва Меган.

 


Видеото е записано от невероятно скъпия дом на Меган и Хари в Лос Анджелис и при по-детайлно вглеждане на него могат да се видят любопитни подробности. Сред тях са принц Хари, който жунглира на прозореца, бигълът на Меган, който си почива кротко, както и детайли от интериора на къщата за милиони.

 Безспорно обаче най-силно впечатление на феновете направиха снимките на бюрото на Меган, а по наблюдателните от тях забелязаха и първия фотос на малката Лилибет Даяна, който достига до широката публика. Снимката е изключително размазан скрийншот, но с малко въображение можете да видите как Хари целува своята новородена дъщеричка.

Още по темата

Коментари

6 Рондел
  06 август 2021 | 17:17 отговор
 

Не видях тръстиката

 
5 Аделина
  06 август 2021 | 12:29 отговор
 

Умна жена, живее си добре! Моля, не ни залъгвайте с фалшиво-фрапиращи заглавия. Разочаровате почитателите си!

 
4 .СТЕФКА
  05 август 2021 | 15:27 отговор
 

ДРУГИ БЕБЕТА НЯМА , ЛИЛИ НИ ПРОБУТВАТ НЕ НИ ГИ НАТРАПВАЙТЕ!

 
3 СЛАВЕНА
  05 август 2021 | 15:25 отговор
 

МОЯТА ДЪЩЕРЯ ПЪК НОСИ ИМЕТО НА ГРЪЦКАТА БОГИНЯ НА ЛОВА : ДИАНА !

 
 
Диана
06 август 2021 | 22:20

Диана е римската богиня на лова.Гръцкият вариант е Артемис

2
  05 август 2021 | 15:03 отговор
 

Къде е снимката на Лилибет, че не виждам. Мушеници

 
1 добре
  05 август 2021 | 12:18 отговор
 

добре си живее тая ковра.

 

Добави Коментар

Най-четени