Меган Маркъл ще придружи съпруга си - принц Хари, в Лондон, за да отбележи заедно с него празника на ранените военнослужещи, пише Sun.

Смята се, че 38-годишната Меган е оставила малкия Арчи при майка си в Канада, за да се върне на Острова за последните си кралски ангажименти.

Сред тях е и участието на Маркъл в събития, посветени на отбелязването на Международния ден на жената на 8 март, както посещението на двойката в Уестминстърското абатство на 9 март.



Съобщава се, че съпругът ѝ вече е бил в Бъкингамския дворец и че е водил разговори със съветници. Неговата баба, кралицата, също е била там, за да поздрави официално внука и снаха си.

Припомняме, че за последно Меган и Хари бяха във Великобритания заедно през януари, преди да бъдат договорени условията на техния Мегзит.

Двойката ще присъства на съботния фестивал на музиката Mountbatten в Royal Albert Hall.


Херцогинята на Съскес ще се изправи редом до кралицата, Чарлз, Камила, Уилям и Кейт за първи път след раздялата си с кралската фамилия по време на службата на Деня на общността на нациите в Уестминстърското абатство в понеделник.

Това ще бъде последното събитие на Меган и Хари в ролите им на кралски особи.

Междувременно говорител на двойката отказа да коментира още подробности от личния им график.

Внукът на Елизабет II и съпругата му ще загубят всичките си кралски привилегии на 31 март.

Така от 1 април те вече няма да бъдат наричани Негово и Нейно кралско височество, да изпълняват представителни функции на членове на кралското семейство и да получават средства от хазната.

Четете още: Меган е бременна? Букмейкъри и експерти твърдят, че Хари отново ще става баща