Бременността разкрасява жената и тя придобива един необикновен блясък в погледа си, излъчва щастие и спокойствие. А когато тази неподправена хубост е съчетана с изискан тоалет и подобаващите за кралска особа аксесоари, гледката е наистина прелестна. Меган, как може да си толкова приказна?

Въпреки че вече не е холивудска знаменитост, херцогинята на Съсекс отново има повод да стъпи на червения килим и го прави като звезда. Тя и принц Хари кацнаха във Фиджи, където бяха посрещнати подобаващо, а Меган отново ни показа колко много ѝ отива белият цвят. Кралската дама избра да блесне в рокля на австралийската модна къща Zimmermann, шапка на Стивън Джоунс и два черни аксесоара – островърхи обувки на тънки токове и малка чанта. Съвсем наскоро херцогинята отново беше заложила на бяла рокля, с която изглеждаше като ангел. Меган, това е твоят цвят! Тоалетът, с който пристигна тя във Фиджи е строго издържан по кралския протокол – с дължина под коленете, дълги ръкави и нито намек за открито деколте. Херцогинята изглежда все по-уверена в себе си, а зоркото ни око забелязва и вече нарастващото ѝ бременно коремче.



Маркъл носеше гривната, която Хари ѝ подари преди време, както и чифт много ценни обеци, подарени ѝ от кралица Елизабет II за годежа. И като говорим за Нейно Величество...

Измина седмица, откакто щастливата двойка обяви новината, че очаква първото си дете. Тогава те използваха социалните мрежи, за да съобщят прекрасната вест, но няколко дни по-рано те я споделили със семейството си. Това се случило на сватбата на принцеса Юджийн, а най-радостна от новината била Елизабет II. Майката на Меган също сподели, че е изключително щастлива и очаква с нетърпение първото си внуче.



През уикенда научихме, че херцогинята на Съсекс не придружава любимия си Хари на всички официални ангажименти по време на визитата им в Австралия. Заради това принцът се срещна и с общност от аборигени на о-в Фрейзър сам и се разходи по белия пясък без половинката си. Хари бе посрещнат със специална церемония по брега на езерото Маккензи и изглеждаше щастлив, въпреки че любимата му Меган липсваше.

Причината, заради която херцогинята на Съсекс е ограничила официалните си ангажименти по време на визитата в Австралия, е че сега тя е в началото на втория триместър от бременността си. Това нейно искане бе уважено, но истината е, че получи и немалко критики. Може би най-много черни точки в очите на другите ѝ донесе решението да не се появи на откриването на „Игрите на непобедимите“, тъй като това събитие е от голяма важност за съпруга ѝ Хари, все пак той е основателят. След като тя не придружи принца вчера, в социалните мрежи се заформи голяма дискусия. Много от потребителите бяха недоволни от решението ѝ, а някои от публикациите в Twitter гласят:



„Милиони жени по света работят, докато са бременни и дори, когато са болни, защото нямат друг избор.“

„В края на краищата Меган е бременна, не е болна.“



„Едва ли няколко ръкостискания могат да навредят толкова на една бременна жена.“

Разбира се, намериха се и много защитници на Меган, сред които повечето дами. Те споделят, че напълно я разбират, тъй като бременността, особено в първите месеци може да бъде изключително уморителна. И въпреки че тя прави всичко възможно да не го показва, понякога по лицето ѝ личи, че е изтощена и заслужава отдих.

А вие подкрепяте ли решението на Меган да ограничи официалните си ангажименти?

Четете още: Красавицата и звярът: Любовта между звезда от "Игра на тронове" и неговата избраница