Смелата Меган Маркъл, която дръзна да заведе няколко дела срещу британски таблоид, за пореден път загуби в съда.

Припомняме ви, че херцогинята и съпругът ѝ принц Хари решиха да се обърнат към съда в Лондон, заради публикувани откъси от писмо, написано от Меган до баща ѝ през 2018 г. Двойката заведе дело срещу таблоида Mail On Sunday, тъй като разпространението на думите, които кралската снаха е адресирала към родителя си, са твърде лични и тази публичност е накърнила личното пространство на Меган. Двамата с Хари поведоха съдебна битка за авторските права върху писмото, но тя за втори път бе загубена.



Вече има насрочена дата за следващото дело и тя е чак на 11-и януари 2021 г. Междувременно адвокатите на британския таблоид са изтъкнали пред съда, че Меган и Хари са сътрудничили на авторите на биографичната книга „В търсене на свободата“, която представя живота им преди и след като напуснаха кралското семейство. Според защитата на Mail On Sunday двойката така или иначе е щяла да позволи публикуването на откъси от писмото, написано от Меган до баща ѝ, а също и всякакви подробности около останалите членове на кралската фамилия.

По всичко личи, че херцозите изостават в жбитката за справедливост, която искаха толкова много. Все още обаче не се знае как ще завърши тя, но едно е сигурно – Меган не е спирала да бъде обект повече на критика, отколкото на възхищение. И тя за първи път коментира този въпрос публично.

Вчера тя даде онлайн интервю, в което сподели, че не обръща никакво внимание на критиките по свой адрес, а фокусира цялото си внимание върху връзката си с Хари и първородния си син Арчи.



Четете още: Племето, в което гостите правят секс с домакинята