Автор
Woman.bg

Меги Савова на 60 - за умението да живееш шеметно и да имаш много приятели

Има хора, които умеят да създават общности, които умеят да палят всички около себе си с каузите си, които горят в делата си и проправят пътеки. Има хора, около които е уютно като в бащина къща. Има хора, които умеят да умножават близките около себе си в геометрична прогресия, да се грижат за тях, понякога майчински да възпитават, да ти се скарат, ако се наложи, да те изненадат приятно, да бъдат лоялни.

Преди броени часове точно такава една шармантна, харизматична и шеметна личност отбеляза своя 60 годишен юбилей в компанията на най-близките си – онези, от геометричната прогресия, които самата тя нежно и с много любов нарича “холдинга”. Меги Савова - организаторката на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас „Мисис България“ отбеляза своя рожден ден по-богата от всякога – с над 300 приятели, които не спираха да я карат да се усмихва и да плаче от щастие едновременно заради изненадите, които й бяха подготвили. Танцови и музикални изпълнения, приказни букети, пожелания и най-вече отразени любов и приятелство получи Меги за своя празник.

Казват, че човек е богат, ако има красиви спомени за отминали дни. Спомени, за които се сещаш с усмивка и които пазиш в сърцето си; Богат си, ако имаш истории. Луди, диви, незабравими. Истории, които да разказваш на децата си; Богат си, ако имаш приятели и в добро, и в лошо. Лудият празник, в който се включиха Софи Маринова, ансамбъл „Чинари“, Ники Сотиров, Ники Кънчев, Владо Димов, Стефан Илчев, Цвети Радойчева, няколко поколения носителки на корони, роднини и близки определно показа какво богатство притежава Меги Савова.

Рожденичката разряза тортата в компанията на двамата си сина и мъжа, който е неотлъчно до нея в последните 40 години от живота й.

Ние, момичетата от Woman, й пожелаваме все така шеметно да танцува през живота, да бъде здрава, за да можем да се радваме на безспирната й енергия.