Автор
Woman.bg

Мелания с мило писмо до Бойко: Благодаря ти за розовото масло и шала

Мелания Тръмп е изпратила писмо до премиера Бойко Борисов, с което благодари за подаръците, които е получила по време на посещението му в Белия дом през ноември. Тогава първата дама на САЩ бе удостоена с шал с традиционна българска шевица и розово масло.

Борисов сам публикува в социалните мрежи официалното писмо от г-жа Тръмп. Премиерът явно се е почувствал поласкан, което си личи от коментара му към снимката:

"Радвам се, че Melania Trump високо е оценила красотата на българската шевица и нашето розово масло, с което сме прочути в цял свят. Шалът с традиционна шевица и българското розово масло, които ѝ
подарих по време на посещението ми в Белия дом, са още един жест за приятелството между България и САЩ. Връзките между нашите две държави никога не са били по-силни. Тепърва ще засилваме сътрудничеството във всички сфери. Още веднъж благодаря на Мелания Тръмп и на президента Donald J. Trump за гостоприемството във Вашингтон. Те винаги са добре дошли у нас".

Публикацията на Борисов във Фейсбук бе придружена с отбелязване на семейство Тръмп (т.нар. тагване), за да видят те (или администраторите на профилите им), че жестът им е бил високо оценен.

Сега очакваме да видим Мелания, наметната с нашия шал, на някоя от официалните й изяви.

* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!