Автор
Веселина Петрова

Мелания Тръмп стана блогър, отговаря на нападки и дава здравни съвети

Докато Доналд Тръмп се готви за президентските избори, неговата прелестна съпруга Мелания усвоява нова професия. Г-жа Тръмп навлиза успешно в ново поле на изява – блогърството.

Тези дни на официалния сайт на Белия дом се появи кратко есе, чийто автор е именно 50-годишната Мелания.

View post on Instagram
 

А темата е посветена на некоректното отношение на нейната бивша сътрудничка Стефани Уинстън Волкоф, която издаде книга, в която описва работата си със съпругата на американския президент. Стефани направи публично достояние разговори, които е водила с Мелания, в които тя се възмущава, че я критикуват, заради имиграционната политика на съпруга ѝ.

„Казват, че съм съучастница, заради това, че го подкрепям. Че работя като... Скъсвам си задника, заради коледната украса. На кого му пука за Коледа и декорацията? Но аз съм длъжна да се занимавам с това, нали? И се занимавам. А те ме осъждат за разделените с родителите си деца. Къде бяха, когато Обама правеше това? Опитах се да събера детето със семейството му. Но беше невъзможно”, казва в един от разговорите Мелания.

В есето си, публикувано на сайта на Белия дом, тя не цитира имена, но се разбира, че думите ѝ са насочени именно към Стефани. „Нейните мемоари обвиняват мен за нещастен случай, който тя е преживяла преди много години. Тя никога не се е вглеждала вътре в самата себе си, не е обръщала внимание на собственото си поведение. Такива хора се грижат само за своите лични интереси, не мислят за останалите”, пише Първата дама. .

View post on Instagram
 

И това не е първата ѝ публикация. Първата беше посветена на сблъсъка ѝ с коронавируса и как тя и семейството ѝ са се справили с предизвикателството. А ключът към успешния изход от ситуацията Мелания определя като „балансирана диета, свеж въздух и витамини”, както и „състрадание и смирение”.