Мелания Тръмп: Жената, която може да накара САЩ отново да повярва в Доналд Тръмп

02 ноември 2020 | 15:25
16087
3
снимки: Getty Images
3

Денят, в който САЩ ще научи кой ще бъде новият президент наближава, до заветния момент остават по-малко от 24 часа. И докато светът следи с огромно любопитство безмилостната битка между Джо Байдън и Доналд Тръмп, ние обръщаме поглед към жената, която сякаш е обгърната от мистерия.

Тя винаги е там, точно на крачка зад съпруга си. Подкрепя го или поне показва пред света, че не спира да бъде до него, независимо от всичко. Тя е като неразрушима стена, изтъкана от красота и лед. Тя е дамата с онези невероятни сини очи, които плачат и се усмихват безмълвно. Тя е просто Мелания Тръмп!

Мелания Тръмп, Доналд Тръмп

Прелестната словенка не се отказва от любовта си към Доналд Тръмп близо две десетилетия. И в добро, и в зло тя е до него. Дори и когато Америка го мрази и сочи с пръст. Дори и когато го обвиняват, че хиляди хора са изгубили битката с коронавируса заради него. Мелания е готова да хване ръката му и да го придружи към следващия ангажимент, дори и след като цял свят знае за аферите му с други жени. Но едно не може да скрие – тя невинаги е щастлива около него. И въпреки това, я виждаме отново и отново. Бихме могли да я определим просто като „нежната охрана на Доналд Тръмп“.

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп

А сега ролята ѝ на съпруга и първа дама е по-важна от всякога. Малко след като пребори коронавируса тя прави всичко възможно САЩ отново да избере съпруга ѝ за президент. Тя просто облича поредния невероятен тоалет и с финес заявява позицията си в обществото. Миналата седмица тя се включи в кампанията на съпруга си в Пенсилвания, където сподели нещо лично. Дори думите ѝ бяха крайно нетипични за един поддръжник. Г-жа Тръмп заяви, че невинаги е съгласна с всичко, което Доналд казва пред САЩ. От друга страна тя изтъкна едно от предимствата на съпруга си, а именно неговата активност в социалните мрежи:

Мелания Тръмп, Доналд Тръмп

„За първи път в историята гражданите на тази страна могат да чуят и прочетат незабавно какво казва техният президент всеки ден чрез социалните медии. Невинаги съм съгласна с начина, по който той казва нещата, но за него е важно това, че може да говори директно на хората, за които работи.“, гласи част от обръщението на Мелания.Първата дама описа съпруга си като смел, умен, успешен и честен и като човек с голямо сърце и чувство за хумор. Тя сподели, че когато той отново се е кандидатирал за президент медиите са изградили негов образ, който е непознат за нея, базиран на преувеличени факти и неистини. Мелания вярва, че Доналд е добър човек, който обича да помага на другите и ще продължи да го прави, ако бъде преизбран. А ние бихме добавили, че г-жа Тръмп е съпруга мечта и никак не бихме се учудили, ако точно тя е успяла да убеди САЩ, че любимият ѝ заслужава още един мандат в Белия дом.

Мелания Тръмп

Четете още: Секунди преди да умре в Ница, майката проплака: Кажете на децата ми, че ги обичам!

Още по темата

Коментари

3
  05 ноември 2020 | 17:07 отговор
 

Тя невинаги била щастлива... Айде да видим има ли някоя, която е винаги щастлива?

 
2 Лютивка
  02 ноември 2020 | 19:37 отговор
 

Че кой брои Деса за президентша,след като Радев никой не го брои за такъв. Те просто взаимно се изключват,също като набързо скроеният им брак от Нинова и Решетников,за да стане ТОЙ,кукла на конци на Путин. ,

 
 
Сладник
09 ноември 2020 | 17:52

Злобен и неоснователен коментар

1
  02 ноември 2020 | 19:19 отговор
 

ТОВА СЕ КАЗВА ПРЕЗИДЕНТСКА СЪПРУГА, А НЕ КАТО НАШАТА ДЕСА.

 

Добави Коментар

Най-четени