Мерил Стрийп с тежка депресия след "Дяволът носи Прада": останала зла и в живота си

16 юни 2021 | 12:17
2511
5
Getty Images/ Instagram
5

Мерил Стрийп разкри, че легендарната ѝ роля на Миранда Прийстли във филма “Дяволът носи Прада” я е депресирала толкова много, че се е отказала да използва специфичния подход, наречен “method acting”.

Артистите, които залагат на противоречивия “method acting”, не излизат от роля в рамките на цялото заснемане на даден филмов проект. Даниел Дей-Луис, Крисчън Бел и Хийт Леджър са споделили, че използват похвата, за да успеят да изиграят максимално добре поверените им герои.

В свое скорошно интерво за Entertainment Weekly обаче Мерил Стрийп призна, че оставайки в ролята на Прийстли - студената и безкрупулна главна редакторка на списание Runway, всъщност се е превърнала в една изключително нещастна личност.

“Беше ужасно! Стоях нещастна в караваната си. Чувах всички останали да се забавляват и смеят, а аз бях депресирана. Тогава си казах “Е, това е цената, която плащаш, за да бъдеш шеф” - разкрива Стрийп.

Ан Хатауей, която играе във филма Анди - асистентката на главната редакторка, също участва в интервюто и сподели повече за своето преживяване по време на снимките на легендарния филм. Ан разкри, че се е чувствала доста респектирана от Мерил Стрийп в ролята ѝ на Прийстли, но винаги е знаела, че зад фасадата всъщност стои един загрижен човек.
“Оценявах всичко, което тя правеше, за да пресъздаде страха, който трябваше да изпитам към нея” - допълни актрисата.

 

През 2021-ва екипът на филма чества 15-тата годишнина от премиерата на популярната лента. За ролята си на Миранда Прийстли Мерил Стрийп бе номинирана за Оскар и въпреки че не спечели наградата, голяма част от почитателите на актрисата са на мнение, че усилията ѝ да пресъздаде трудния образ не са били напразни.

Още по темата

Коментари

5 НСГП
  16 юни 2021 | 13:42 отговор
 

МИЛЯНА ВЪЛЕВА -----Момиче , ще ме разтрогнеш ли за най последно, като повдигнеш сайта за към Грознио Даниел Петканов. Абе че момиче, ЧЕ ти помниш ли белио циганин президент и най грозен и по лукав от мен до сега - хитър петър стоянов.

 
4 НСГП
  16 юни 2021 | 12:52 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка. Ей Мангал, Еййййй Дзвер Зъл и Мангал.

 
3 НСГП
  16 юни 2021 | 12:49 отговор
 

МИЛЯНА ВЪЛЕВА -----момиче, !!! азис направо ги убивам !!! Снимка. Това брутално грозно и черно сатана черна мазна азис мангал циганин ромче маймуна.

 
2 НСГП
  16 юни 2021 | 12:41 отговор
 

МИЛЯНА ВЪЛЕВА -----момиче, Че република азис цигания вече е почти неизбежна реалност.

 
1 НСГП
  16 юни 2021 | 12:40 отговор
 

МИЛЯНА ВЪЛЕВА -----момиче, !!! азис направо ги убивам !!! Снимка. По коя НЕ шестобална система ще го оцениш.

 

Добави Коментар

Най-четени