Знаете онзи стар виц, в който две приятелки се срещат. Едната пита: "Как си, как се движат при теб нещата?", а другата отговаря - "Идеално, движат се с 200 лв. в час. В мола съм".

И понеже ние не познаваме жена, която поне веднъж годишно да няма желание да се движи с 200 лв. в час, докато е на шопинг, съставихме списък с нещата, от които можеш да спечелиш, дори докато харчиш. Все пак всяка жена има нужда от доза успокоение, когато мъжът ѝ я попита наистина ли има нужда от чифт нови ботуши за зимата. За да бъде съвсем ясно, ще формулираме тази ситуация така:

ЕДНА УВАЖАВАЩА СЕБЕ СИ ЖЕНА ВИНАГИ, ВИНАГИ, ВИНАГИ ИМА НУЖДА ОТ ЧИФТ БОТУШИ, НОВА ЧАНТА И БИЛЕТИ ЗА УИКЕНД В РИМ.

Момчета, кое не е ясно?

Ето и нашият списък за успокоение и упование в тежките дни на неотменна нужда и ситуации, в които "пак няма какво да облека за офиса." Това са ситуациите, в които можете да харчите с малко повече спокойствие от обикновено:

Онлайн пазаруването - харчиш пари, печелиш време

Ние знаем, че когато една жена има нужда от нов клътч, няма сила на света, която може да я отдели от това да си го купи. Може да е за рождения ден, да го намери в магазин за дрехи втора ръка, да го вземе на заем от колежка или... да го види в някой сайт за онлайн шопинг. От личен опит знаем, че последната ситуация е най-болезнена и често с фатален изход. За клътча, разбира се.

Е, понякога потърпевш е и нашият мобилен портфейл ONE wallet или Apple Pay (вижте как можете да спечелите, ако плащате по-често онлайн Т У К ), но няма нищо по хубаво от това да пазаруваш, докато си вкъщи на дивана.

Защо ли? Защото винаги, когато си купиш нещо от сайт, печелиш поне 2 часа свободно време само за теб. Не караш до физическия магазин, не паркираш, не обикаляш в търсене на "онзи бутик с чантите - на кой етаж беше" и не си общуваш с продавачки в стил "Искате ли да видите тази пола - имаме XXXL размери от нея, може някой от най-големите да ви стане".

Изобщо на първо място в списъка ни какво печелим, когато харчим, е онлайн шопингът, защото - печелиш време, пестиш нерви, "тръгваш си" в отлично настроение от пазаруването и не на последно място - плащаш бързо и лесно с онлайн картата си.

Картите за спорт и активности

Знаете за израза "добре похарчени пари", нали? Е - когато си купувате карта за спорт и активности, това е нагледен пример за отлично изразходвани средства. Първо - имате наистина страшно големи намаления в редица спортни обекти, и на второ място - излиза ви доста евтино да спортувате всеки ден. Печелите, и то доста.

Банковата карта, с която печелиш, когато харчиш


Възможно ли е да печелиш, докато харчиш? Разбира се, особено когато пазаруваш онлайн с картата си Mastercard и Пощенска банка! Казваме ви го направо - до края на ноември, колкото повече пазарувате и "отваряте" своя мобилен портфейл ONE wallet или Apple Pay, можете да спечелите уникални награди. Направете поне 10 покупки с вашата дебитна или кредитна карта Mastercard в периода на кампанията и ще участвате автоматично за един от 100 ваучера, който да използвате в emag.bg.

А ако поне едно от тези плащания е направено с вашата дигитализирана карта, участвате и за голямата награда - туристически ваучер за пътуване в страната или чужбина на стойност 2 000 лв. Така че - платете капучиното си утре сутрин направо с телефона и може да отидете на мечтаната почивка в Рим..

Класните аксесоари, които имат втори живот

Все повече умни момичета инвестират в аксесоари, които са скъпи и цената им не пада с годините. Какво означава това ли? Най-просто казано - ако си купите класна чанта на световен бранд, носите я внимателно един сезон и после я обявите за продан в някоя от популярните групи за модни находки в социалните мрежи, е много вероятно да я продадете поне за 70, 80 процента от цената, на която сте я взели. Тоест - печелите пари, с които да захраните уолета си за следваща покупка. Хитро, нали?

(в материала има продуктово позициониране)