Мистерията е разгадана: Кралицата накарала Меган да потърси баща си

За сложните отношения между Меган Маркъл и баща ѝ Томас сме чували много, а откакто актрисата влезе в кралското семейство, тя сякаш напълно забрави за него. Години наред в медиите се носят какви ли не слухове за възможната причина двамата да са в обтегнати (или по-точно никакви) отношения. Но ето че с времето и грандиозните промени в кралското семейство, най-вече "Мегзит", започват да изникват любопитни факти по темата.

Един от тях е, че членовете на фамилията никога не са насърчавали Меган да зачеркне баща си. Изглежда, че херцогинята сама е взела това решение, дори с цената на това да се противопостави на съветите на кралското семейство.

Още през лятото на 2018 г., когато се разрази един от първите грандиозни медийни скандали около Меган и баща ѝ, с нея и принц Хари е бил проведен сериозен разговор. Херцогинята споделила по-късно, че се е чувствала притисната от двама членове на кралскта фамилия, които тя нарича просто "старши член А" и "старши член Б". Целта на разговора била да бъдат изяснени всички недоразумения между Маркъл и баща ѝ, а според някои самата кралица Елизабет заръчала остро на снаха си да потърси баща си и да изгладят отношенията си.

Херцогинята на Съсекс е категорична, че няма да издаде имената на "старши член А" и "старши член Б", но според някои експерти това са били кралица Елизабет и принц Чарлз, за които било изключително важно скандалът да бъде потушен. Говори се, че именно Нейно Величество се е обадила на Меган по телефона, за да я убеди да потърси баща си:

"Разговарях по телефона с член А в присъствието на член Б и съпруга ми. Обсъждахме ситуацията с баща ми и изявите му в медиите. Получих настоятелни съвети от тях, а след обаждането на А, реших да напиша писмо до баща ми.", споделя Меган.

Припомняме ви, че вчера херцогинята поднесе публично извинение към авторите на биографията на Меган и Хари "В търсене на свободата" и също така съобщи, че е знаела, че писмото към баща ѝ ще излезе в медиите. На това ние бихме казали "кралски двоен стандарт".

Четете още: Тузаря нагушка Кари, а дали любовта им наистина е свършила?