Автор
Woman.bg

Младоженци се разведоха два часа след сватбата

Колко трае най-краткият брак? Отговорът на този въпрос е: Само два часа. През 2016 г. в Саудитска Арабия младоженец реши да се разведе със съпругата си два часа след като се ожени. До кардиналното решение се стигнало, след като булката публикувала сватбени снимки в социалните мрежи.


Преди да станат семейство, влюбените гълъбчета сключили предбрачен договор, в който ясно пишело, че съпрузите нямат право да качват никакви снимки от сватбената церемония в социалните мрежи като Snapchat, Инстаграм или Twitter. За съжаление, булката не се сдържала и постнала в Snapchat кадри от най-щастливия си ден.


Това разярило младоженеца и той решил да се разведе с непослушната си жена. „Как е възможно да се разведеш заради подобно нещо? Наистина в предбрачния договор пишеше да не се споделят кадри от церемонията, но сестра ми не издържа и публикува в социалната мрежа няколко снимки. Искаше да сподели тези щастливи моменти с приятелките си“ , обясни пред вестник Okaz братът на булката.
Родата на младоженеца застанала зад крайното решение: „Щом не може да спази едно елементарно обещание, как може да ѝ се вярва. Добре, че се отърва от лъжливата си съпруга“.