Автор
Woman.bg

Модна дизайнерка от София е „Мис България 2017”

24-годишната Тамара Георгиева от София е носителката на короната на 28-мото издание на конкурса "Мис България".

"Мис България 2017" Тамара Георгиева (24 г.)

В бляскавия форум за красота, провел се в "Рейнбоу плаза", красивата блондинка, която се занимава с моден дизайн, победи 20 претендентки от цялата страна, стигнали до финала.

Нейни подгласнички станаха 18-годишната Йовита Георгиева от Бургас, която се занимава със спортни танци, и 21-годишната студентката по Българска филология Габриела Топалова от Пловдив.

Втората подгласничка Габриела Топалова от Пловдив (21 г.)

В журито тази година се включиха пет бивши носителки на титлата – Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Антония Петрова, Марина Войкова и Габриела Кирова. Те се включваха на живо с коментари за представянето на момичетата.

Победителките в тазгодишния конкурс ще представят страната ни на конкурсите Miss Planet, Miss Globe и Miss Bikini International.

За трета поредна година конкурсът се организира от "Агенция Интерсаунд", която държи правата за Мис България. Председател на журито беше лично Ирина Папазова, а водещи на грандиозната на церемонията бяха Боряна Баташова и Атанас Михайлов, съобщават от ПРофайл.

Водещите Боряна Баташова и Атанас Михайлов

Иновативен спектакъл със силна социална насоченост, подчинен на каузата "Reality of ilusions" на режисьора Мартин Желев и хореографката Кремена Шопова постави по различен начин темата за реалностите и илюзиите в комуникациите на младите хора в социалните мрежи.

В програмата се включиха танцьорите Василена Шопова и Виктор Алеков, звездите от риалити формата Гласът на България Тодор Гаджалов и Тихомир Митов, изгряващата певица и носителка на поредица титли от конкурси за красота Биляна Лазарова и нашумелия гръцки певец Янис Релис.

Конкурсът протече в четири тура: атрактивен флашмоб с препратки към социалната кауза с тоалети на "Бутик Резерве", тур по бански костюми, специално създадени за конкурса от "Делфина", тур с колекция официални тоалети на Стоян Радичев, отново специално създадени за конкурса , полуфинал и финал.

Подгласничките и победителката получиха маркови часовници Bering и Ferre от фирма Реакшън, Подаръци от Guerlan, бижута "Алтънбаш" и много други, допълват още от ПРофайл.

Интервю с миналогодишната победителка на конкурса вижте във видеото тук: Новата "Мис България" Габриела Кирова "Естествена съм, затова спечелих"