Даяна сключва брак само веднъж, но таблоидите ѝ приписват връзки с няколко доста различни един от друг мъже. Разбира се, само принцесата би могла да знае какво се е случило зад затворените врати на нейните покои, но в тази статия сме събрали всички представители на силния пол, с които някога е била свързвана.

Днес се навършват точно 25 години след жестоката катастрофа на Лейди Даяна, която отне нейния живот...

Принц Чарлз



Чарлз и Даяна се сгодяват през 1981 г., когато тя е само на 19 години. Кралското семейство принудило принца да сключи брак с Даяна, тъй като вече му било време да създаде семейство. Въпреки това той явно е останал верен на старата си любов Камила, с която по-късно сключва брак.

Бодигардът



Даяна се влюбва в женения си бодигард Бари Манкий през 1985 г., като клюките относно техните отношения водят до освобождаването му от важната длъжност. Манкий загубва живота си през 1987 г. при инцидент с мотор, а принцесата изказва подозрения, че смъртта му не е просто катастрофа. “Бях щастлива само, когато той беше около мен”, казва самата Даяна в таен видеозапис. “Мисля, че някой го е избутал от пътя …, но никога няма да разберем”, допълва тя.

Кавалерийският офицер



Четете още:
Разтърсващите признания на Уилям и Хари за загубата на майка им

Таблоидите все още се чудят дали принц Хари всъщност не е син на червенокосия офицер Джеймс Хюит. Даяна призна, че е имала 5-годишна връзка с него, но твърди, че тя е започнала през 1986 г., две години след раждането на принца. Днес Джеймс живее в апартамент заедно с майка си, никога не се е женил, няма деца, а тази година е преживял два удара.

Маниакът на спортни коли



Джеймс Гилби познавал Даяна от 17-годишна. Двамата имали връзка в годините между 1990 и 1992 г., когато до таблоидите достигат записи на интимни техни разговори. Тогава принцесата била принудена да сложи край на връзката си. По онова време Джеймс работел в компанията Lotus. Днес той се увлича по мотоциклетите и има собствена компания за недвижими имоти. Преди три години сключи брак с интериорната дизайнерка Лавиния Хадсли-Чаплин и е доведен баща на 5-те й деца.

Търговецът на изкуство



Четете още:
Историята на Даяна и Чарлз през очите на Камила

Според британските медии Даяна била обсебена от женения Оливие Хор, според слуховете тя му се обадила повече от 300 пъти. Преди време бивш бодигард на принцесата разкри пред таблоидите, че е виждал Оливие полугол в двореца в Кенсингтън. Даяна мечтаела да живее заедно с него в Италия. Оливие има три деца, все още е женен за тогавашната си съпруга и продължава да търгува с изкуство.

Милиардерът



Тиодор Фростман бил с цели 20 години по-възрастен от Даяна, но буквално бил обсебен от нея. В продължение на три години й изпращал пищни букети с цветя. След увлечението си той прекратил отношенията си с принцесата, за да се събере отново със своя дългогодишна приятелка.

Синът на президента на САЩ



Според източници на таблоидите Даяна е имала кратка авантюра с Джон Кенеди- младши. Нейната енергийна лечителка сподели с медиите, че Даяна й доверила тайната си, като й казала: “Започнахме да разговаряме, едното нещо доведе до другото и се оказахме в леглото заедно”.

Ръгбистът



Даяна била лудо влюбена в ръгбиста Уил Карлинг. Според медиите двамата не са имали връзка, но принцесата дори водела синовете си на неговите мачове. Той току-що се бил оженил за тогавашната си съпруга Джулия, която била принудена да помоли принцесата да престане да търси мъжа й. “Много ми е мъчно, че Уил се постави в подобна ситуация, както и че това направи и принцесата. Това й се е случвало и преди и човек си мисли, че не би постъпила по този начин, но очевидно го направи. Днес Уил е на 51 години и има две деца от втората си съпруга Лиса."

Музикантът



Браян Адамс написал песента си "Diana" през 1985 г., но трябвало да изчака почти десетилетие, за да се запознае с жената, която тайничко обожавал. Според бившата му приятелка Сесил Томпсън двамата делели много повече от една песен.

Сърдечният хирург



Медиите често говорят за Хаснат Кан, като за любовта на живота на принцеса Даяна. Тя го наричала "Господин Прекрасен" и дори искала да се омъжи за него и да се преместят да живеят заедно в родния му Пакистан. Връзката им продължила две години, а Хаснат решил да я прекрати заради прекаленото медийно внимание, на което не издържал. Днес той работи в болница в Есекс, бил е женен за кратко, а в момента отново е ерген.

Милиардерският син



Месец след раздялата с Хаснат Кан, Даяна намира утеха в обятията на милиардерския син Доди Файед. След ваканция на Френската Ривиера, прекарана на яхтата на семейство Файед, двамата влюбени били на път за Лондон, когато ги застига тежкият инцидент в Париж, при който и двамата загубиха живота си.