Мъжете все още си падат по лоши момичета! Как да бъдеш точно такова?

Да, факт е, мъжете обичат "лоши момичета". И вие можете да бъдете точно такова, просто трябва да следвате няколко прости съвета.

Бъдете палави. Освободете се от задръжките, особено, когато става въпрос за ласки, цунки-гунки и други такива. Лято е, експериментирайте. Бъдете готови за интимни приключения - в парка, беседката, на пейката пред блока. Винаги имайте под ръка един чифт готино бельо за специални поводи. И го използвайте - не го дръжте в гардероба. Всеки ден е ден за специални поводи. Нали?

Бъдете... горещи! Т.е. секси. Забравете за раздърпаните дрехи, широките рокли, панталоните, в които не се вижда къде са ви краката, къде дупето. Облечете нещо съблазнително, нещо женствено. И давайте смело напред!

Бъдете такава, каквато сте. Ако не обичате грим, не се цапайте, но заложете на нещо друго - примерно, секси деколте, красиво бижу, нежна блузка... Бъдете смела и не питайте постоянно как изглеждате. Изглеждате супер. Носете главата си вдигната високо и вярвайте в себе си. Той ще ви обича и уважава, ако вие се обичате и уважавате.

Не се тръшкайте за всяко нещо. Забавлявайте се! Ако той се е прибрал късно, а ви е обещал да вечеряте заедно, не ронете сълзи. Облечете се добре, сложете червило и отидете да купонясвате с приятелки. Той съвсем скоро ще разбере, че е направил грешка и ще намери начин да ви се извини и подмаже.

Бъдете жена на място. Не се измъквайте при неудобни въпроси и ситуации. Дръжте се така, както искате той да се държи с вас. Добре, мило, споделено, но и изискващо. Животът е твърде кратък, за да го товарим с игрички. Освен ако не са интимни...