Автор
Веселина Петрова

Мъжът ѝ я заряза на 50, тя се промени до неузнаваемост и го накара да съжалява (видео)

50-годишната Тереза имала щастлив живот. В това число прекрасен съпруг, четири деца, двама внуци и собствен печеливш бизнес. А в семейството ѝ имало взаимно разбирателство и доверие. Но... всичко това се променило в един прекрасен момент.


Когато навършила 50, съпругът ѝ се изнесъл от семейния дом, за да живее с друга. Всички били в шок. Най-много от всички, естествено, страдала Тереза. Затворила се в себе си, не искала да общува с никого, с часове седяла и не правела нищо.

Но все пак решила да вземе живота си в ръце. И посетила студиото на известни стилисти. След срещата ѝ с тях, от старата Тереза не останала и следа.

На първата им среща тя била с мръсна и неподдържана коса, измъчено лице... Изглеждала толкова ужасяващо, че никой не можел да повярва, че това е един наистина успешен човек.

Било повече от явно, че ѝ липсват самочувствие и увереност, за да се справи с трудното предизвикателство, пред което я изправил живота. Стилистите проявили много търпение търпение. Но усилията им се увенчали с успех - променили не само външния вид на жената, успели да повдигнат самочувствието ѝ и да докоснат душата.

Тереза се сдобила с чуден външен вид. С малко прикрили белезите на времето по лицето. А новите дрехи подчертали достойнствата на фигурата й. И тя станала неузнаваема.

Новата външност помогнала на зарязаната дама да осъзнае, че животът продължава и тя въобще не е толкова зле. И че няма смисъл да плаче за миналото, което така или иначе било приключило. На лицето на Тереза грейнала ослепителна усмивка, а в очите ѝ отново се появила вяра.


Когато близките ѝ хора я видели, не могли да я познаят. Пред тях стояла добре поддържана, уверена и най-важното - щастлива жена. А съпругът на дъщеря ѝ дори се просълзил, защото никога не бил виждал свекърва си толкова щастлива.

Казват, че съпругът ѝ, чиято нова връзка не вървяла толкова гладко, съжалил, че си е тръгнал...

Да, Тереза със сигурност не е простила предателството, но е страхотно, че е успяла да повярва в себе си и да продължи напред. Сама. Със сигурност тя няма да бъде самотна. И най-вероятно отново ще срещне някой, с когото да споделя интимните радости. Защото животът на 50 не спира. Нито на 60. И всичко зависи от нас, за да бъде щастлив и пълноценен.