Изкусителната Кейт Ъптън и съпругът й Джъстин Върландър са една от образцовите звездни двойки, които се обичат и подкрепят и в добро, и зло. Наскоро бейзболната звезда преживя труден момент в кариерата си и бил подложен на невероятен стрес, който е можел да доведе дори до самоубийство. Но тогава Кейт не го изоставила нито за миг и буквално е спасила живота му.

„Мислех, че това е краят. Кой знае дали щях сега да съм тук, ако не беше Кейт. Тя ми помогна и единствено заради нея не скочих от мост. Бях депресиран, бях обиден на света и исках просто да се скрия. Човече, тя беше точно това, от което имах нужда. Мразя да говоря публично за болката си, защото атлетите не го правят. Това е просто извинение. Тя беше човекът, с когото можех да говоря, беше ми като терапевт. Само с нея можех да споделя притесненията си за кариерата ми и за това как да се завърна отново в бейзбола.“, разказва самият Джъстин.

Кейт и Върландър се запознават през 2012 г., когато участват заедно в реклама. Веднага стават приятели, а пет години по-късно се вричат във вечна любов. Миналият месец Ъптън съобщи, че е бременна с първото им дете.

Четете още: Какво попречи на Мерилин Монро да бъде щастлива?