Автор
Woman.bg

Мъжът ѝ я нарече "дебела свиня", вижте как му се отблагодари тя

Какво ли не правим в името на любовта? Понякога търпим градивни критики, друг път направо преглъщаме унижения, защото знаем, че може би сме ги заслужили. И колкото и да ни боли, защото в някои случаи животът ни поднася горчивата истина по особено жесток начин, трябва да умеем да извличаме ползата за себе си и да се погрижим за по-щастливото си бъдеше. Точно такава е и историята на Алвина Рейна, която някога е била много пълна жена, психически мачкана от мъжа си, а днес е красива и фина дама, която е много по-щастлива, защото знае цената си.

Алвина винаги е намирала радостта от живота в храната, което ѝ изиграва лоша шега, когато е само на 25. По това време тя вече е омъжена и има две деца. Дали заради любовта към калоричните изкушения или от напълняването от двете бременности, тя стига внушителното тегло от 112 кг.

Истинският удар обаче за нея не е цифрата на кантара, а отношението на съпруга ѝ, който не пропуска възможност да подчертае колко много не харесва фигурата ѝ. Всъщност, той дори си позволява да я нарече „дебела свиня“. Тогава Алвина взима категоричното решение да избяга от голямото си тегло.

Обидената съпруга намалява значително приема на калории и мазните храни. Ефектът от първата голяма крачка е загубата на 5 кг, което я мотивира да продължи напред. С времето тя успява да отслабне още и се престрашава да стъпи във фитнес залата.

View post on Instagram
 


Другата причина за отслабването, освен неодобрението на мъжа ѝ, е здравословният фактор. Алвина била толкова пълна, че здравето ѝ било изложено на риск, появили се и първите признаци на диабет. Разбира се, тя не била никак щастлива от начина, по който изглежда, а обидите на съпруга ѝ я съсипвали бързо и безпощадно.

И така, с много хъс и вяра в себе си, Алвина успяла да се раздели с цели 60 кг в рамките на само 1 година. Днес тя изглежда по съвършено различен начин и е красива, не просто защото е свалила огромен товар от тялото си, но и защото е съумяла да изостави мъжа, който някога си е позволявал да я нарича „дебела свиня“. Алвина разбира, макар и със закъснение, че съпругът ѝ не само не я прави щастлива, но и я наранява. Ето защо тя взима тежкото решение да го напусне и да промени живота си изцяло. И отвътре, и отвън.

View post on Instagram
 


В момента Алвина Рейна е вдъхновение за над 12 хил. последователи в Инстаграм и е повече от радостна, защото е открила човека, когото обича. Тази история е едно чудесно доказателство, че никога не е късно да се промениш и да направиш живота си красив и усмихнат.

Четете още: Ето как може да помогнете на мъжа си да печели повече