На 67 години, но изумителна: Кристи Бринкли по бански

18 януари 2022 | 15:20
11821
6
Снимка Инстаграм
6

Времето си тече, но не може да се отрече, че към някои то е по-благосклонно. Сред късметлийките, за които годините не са чак от такова значение, е моделът Кристи Бринкли.

67-годишната Бринкли направо изуми феновете си със снимка по бански, на която изглежда впечатляващо за възрастта си. Постът й бе посрещнат с позитивни коментари от рода на “За теб, Кристи, явно времето е спряло.”

А ето и тайната на Бринкли за перфектна форма: “Когато ме домързи да правя упражнения, започвам да мисля за моите цели. В краткосрочен план искам да бъда в достатъчно добра форма, за да играя с децата си. В дългосрочен план искам да бъда силна, за да бъда здрава и независима на по-късен етап.”

Тази прекрасна жена е изпълнена с живот и това също отчасти обяснява начина, по който изглежда. Както се вижда от новогодишното й послание, Кристи Бринкли е решена да учи нов език, да отделя много време за танци, да плува и още какво и не...

Още по темата

Коментари

6 Трифон Христов ,живота е песен, с много любов и секс, обич всички обичат свободата!!! Дерзайте, л
  19 януари 2022 | 15:41 отговор
 

 
5 PoLLY
  19 януари 2022 | 05:46 отговор
 

BAY,BAY, BAY I LoVe YOY Beby kisses !!! Живот и смърт, за която не знаеш но тя идва яростна и жестока Facen

 
4 PoLLY
  19 януари 2022 | 05:37 отговор
 

Живейте и се радвайте сега и пак умирате - гадост,както Бриджит Бардо, Мерлин Монро и всички чудни красавици ,богати и вълшебни създания

 
3 PoLLY
  19 януари 2022 | 05:29 отговор
 

Kрасив щастлив живот имаш,пътуваш виждаш всичко лукс,дрехи храна безумно красиви места в Европа и Америка и Австралия ,летиш и си щастлив и пак остарявашно поне до взел много от ❤️ сърце от животакпктп в крайна сметка те прави на прах - ЖЕСТОКО НАЛИ ???

 
2 PoLLY
  19 януари 2022 | 05:18 отговор
 

Животът е безмилостен жесток, животът както казват е епичен - аз паднах друг ще ме смени и толукс Какво тук значи Някаква си личност / Всеки умира накрая какъвто и да е и каквото и да притежава???

 
1
  19 януари 2022 | 05:11 отговор
 

както и да изглежда пак ще остарее както всички постепенно ?

 

Добави Коментар

Най-четени