На ръба на скандалното: Емили и Мелиса ще разхождат влюбени двойки по света

Скандалната двойка Мелиса (бившият културист от "Фермата" Тихомир Рангелов) и Емили започват ново начинание. Транссексуалните ще се пробият в ефира, като стават водещи на телевизионно предаване за влюбени двойки. "Ще водим влюбени двойки на пътешествия по света и ще бъдем заедно навсякъде - от сутрин до вечер", гордо заяви Мелиса.

През последните дни двете дами (ако можем така да ги определим точно) бяха на романтичен воаяж до Лондон, където очевидно са били приети от обществото. Когато се върнали на родна земя обаче, те отново станали жертва на вербални нападки, от които Мелиса направи опит да ги защити.

View post on Instagram
 

Бившият Тихомир споделя, че не се страхува от недоброжелателите, но определя поведението им като грубо и първобитно. Той (тя) не крие, че с Емили получават немалко заплахи в социалните мрежи за физическа саморазправа. Мелиса умишлено не премахва негативните коментари под снимките си, за да покаже, че в България хора като него и половинката ѝ не са добре приети. И че дори безопасността им е спорна.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Емили и Мелиса отнесоха безброй критики с последното си скандално участие в пърформънса на художника Михаил Вучков, който пресъздаде картини на Владимир Димитров - Майстора като замести лицата на христоматийните българки с тези на транс двойката.

Четете още: Аууу! Любовта в живота на Антония Петрова блести като... Картие