Лесли Максуел е професионален фитнес инструктор и редовно се отдава на спортната си страст - от вдигане на тежести, до клекове и лег преса. По-интересното обаче е друг детайл около нея, а именно възрастта на Лесли. Дамата е навъртяла 63 години, но това изобщо не ѝ пречи да се грижие за тялото си във фитнес салона.

View post on Instagram
 

И това не е всичко. Благодарение на активната си физическа дейност очарователната блондинка печели по 38 000 британски лири годишно (85 000 лв) благодарение на секси снимките, които споделя в социалните мрежи заедно със своята 18-годишна внучка. С други думи казано Лесли Максуел е поредната уникална жена, която доказва, че възрастта е само цифра.

View post on Instagram
 

Към момента атлетичната баба се радва на над 26 000 последователи в Инстаграм, а броят на феновете ѝ главоломно нараства.

"Беше страхотно, че успях да тренирам и тази вечер, след като приключих да тренирам моите клиенти", гласи коментар под една от снимките на Лесли, на която атрактивната дама демонстрира удивителна стегната коремна мускулатура.

View post on Instagram
 

"Понякога най-трудното в тренировките е да отидеш до залата за фитнес. Голяма съм късметлийка, че работя онова, което обичам. Надявам се и вашата вечер да е била страхотна", пише още Максуел.

View post on Instagram
 


Лесли, която в миналото си е работила като гримьорка, признава, че не е помирисвала фитнес до 48-годишната си възраст. Обаятелната фитнес треньорка с гордост признава и фактът, че миналата година е спечелила първото си състезание по фитнес. Адмирации за младежкия дух, отразен и върху външността на тази невероятна жена!

View post on Instagram
 

Четете още: Тя шокира: Никога няма да познаете на колко години е тази жена