Наистина ли? Читатели заляха фейсбук страницата ни с положителни коментари за Меган

20 септември 2022 | 15:57
14620
7
Инстаграм, Getty images
7

Съпругата на принц Хари всъщност е обичана от хората и коментарите в социалните медии го доказват.

Въпреки скандалите и проблемите в семейството на принца, Меган има своите верни фенове. Според много от коментарите във фейсбук, актрисата е много по-добрата и мила снаха от двете.

"Напротив, по-добрата е Меган. Кейт е лицемерна. Даяна беше уникална.", пише една дама.

Друга пък описва Кейт така: "Иима излъчване на злата мащеха от приказките".

Отново за Кейт е коментарът: "Кейт - драма, студенина, скука... суха паста".

Повечето от ползвателите на социалните мрежи отбелязват, че Меган им е любима, защото не се е поколебала да следва своя път и мечти, бягайки от опеката на Бъкингам и тежките протоколи.

"Кейт специално на тази снимка изглежда злобна, а Меган е тъжно усмихната. Аз, лично подкрепям Меган и Хари в решението си да живеят живота си свободни, както би искала за децата си и Даяна."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by meghan (@meghan.harryfan)

"Меган излъчва благородство, а Кейт коравосърдечие, мое мнение, не се натрапвам, и двете са скърбящи по своему", пише М. Божинова.

"Браво Меган! Не ти трябва нищо! Бъди горда и себе си!", обръща се към Маркъл Веселина Горова.

Подобно е отношението и към Хари. Малкият син на принцеса Даяна определено е любимец на публиката...

"Хари е достоен син на единствената принцеса ♥ На Даяна. Само той се опитва да бъде нормален човек,баща и съпруг, извън протокола, извън правилата...Да..не е харесван и обичан от семейството си- Но то пък едно семейство! Да е жив и здрав и все така отдаден на жена си и децата си,и все така бъде като майка си - над всичко и всички ", пише Цвети Христова.

"Хари е копие на Даяна! Това се видя много отдавна. Искат да го поставят на колене, но няма да успеят! Те са достойни хора, за разлика от Чарлз, Камила и другата двойка. Хари вие сте прекрасни!", пише Дафи Нилсън.

По всичко личи, че смъртта на Елизабет Втора събра на едно място Хари, Меган и останалите членове на семейството, но няма да ги събере по принцип... Но кой знае. Тече, всичко тече. И хората се променят, порастват. Може би.


Още по темата

Коментари

7 Гоги
  21 септември 2022 | 22:01 отговор
 

Бах ти тая черна курв@, че и завистлива и се мисли за много умна манипулаторка... Кой ще хареса такова никакво същество

 
6
  21 септември 2022 | 15:08 отговор
 

Не мога да уважавам британското кралско семейство. Има достатъчно факти през писледните 200 години :кражби от колониите, злоупотреби с власт, погазване на човешките права във всичките 14 колониални страни, които с много упоритост и саможертва постигнаха свободата си. Но тя не напълно независима, тяхната свобода, все още е опъната над тях великобританското върховенство. Много може да се говори за това, но аз все още не мога да простя на кралицата, макар и покойна, за злоупотрбата й и на сина й Чарлз към принцеса Даяна. Измамиха и после убиха една невинна, наивна, добра и влюбена млада жена, излъгаха я да се ожени за неморалния принц, за да си получат наследници на короната си. Кралицата знаеле всичко за любовната връзка на сина си, но не направи нужното кралско и майчино удилие да спре тази злоупотреба с Даяна.!!Подкрепям безрезервно Хари и Меган, Бог да ги благослови!!! Истински личности

 
5 hehe
  21 септември 2022 | 09:36 отговор
 

повечето не са фенове на маркъл, а са антифенове на кейт. Нищо не обединява жените така, както злобата им срещу друга жена :)

 
4 Аз
  20 септември 2022 | 23:17 отговор
 

Двете са двулични. Продали се за пари, но повече за шум около тях. Чак слава не могат да постигнат. Семпли. Всяка по своему.

 
3 мина
  20 септември 2022 | 22:31 отговор
 

По- нагло същество от тази Меган не се е размотавало в публичното пространство.Имала самочувствие без никакво покритие.Това е типично за низшите духом!За коя се мисли тази незначителна особа?

 
2 Рапунцел
  20 септември 2022 | 18:28 отговор
 

От всякъде си личи, че Меган е злобна кучка!

 
1 DBB
  20 септември 2022 | 16:22 отговор
 

Наистина ли... го изманипулирахте така?! Излагате се, под постовете ви във фейса, засягащи погребението има по ~200 коментара (да, специално отворих да видя). Повечето са от типа "поколон" и "Бог да прости кралицата". Вероятно от всичките ви публикации по темата сте събрали 6 положителни коментара за Меган и 3 за Хари и вече УАУ, ама тя е харесвана. Ми, не, не е. Харесвате си я само вие и много вероятно коментарите да сте си ги оставили сами. Тя е точно толкова харесвана, колкото вие сте журналисти!

 
 
Петя
20 септември 2022 | 22:32

А ти коя си, която не харесваш Мегън?

 
20 септември 2022 | 23:32

Ами нормална. А ти коя си? Да харесваш Маркъл - този психопат?

 
DBB до Петя
21 септември 2022 | 09:20

Човек с акъл за повече от 5 стотинки :)

Добави Коментар

Най-четени