Днес ще съсредоточим вниманието си върху лошите момчета на Холивуд, които обожаваме. Да, те са невероятни на екрана, но в реалния живот са истински кошмар за жените, които са дръзнали да родят деца от тях. Нека видим кои са те:

Алек Болдуин



Алек има немалко деца, по-конкретно 5. Но това не го прави добър баща по подразбиране. Известно е, че дъщеря му Айрланд, която е от брака му с Ким Бейсинджър, не желае да общува с него. Причината за това е, че той неведнъж я е обиждал и разговарял твърде грубо с нея.

Еди Мърфи



През годините Еди е успял да закръгли бройката на наследниците си до 10. Само че и той не е от най-загрижените бащи, за които едно дете да мечтае. Преди години, когато певицата от „Спайс гърлс“ Мелани Би забременява от него, той прави всичко възможно да не признае, че детето е негово. Единствено ДНК тестът успява да го убеди, че той е бащата, но Еди отказва да общува с дъщеря си – Ейнджъл Айрис.

Веднъж попитали Еди Мърфи как помага на половинката си, Пейдж Бъчър, в отглеждането на децата. Тогава той искрено отговорил, че тя се справя отлично и сама и не се налага той да помага и да участва в този процес. Какъв мъж само!

Том Круз



Преди време Том Круз се отдаде изцяло на сциентологията, което го накара изцяло да забрави, че е баща. Според информация, подадена от близки източници, актьорът не е виждал дъщеря си Сури от години. Отглеждането на момиченцето е паднало изцяло на плещите на Кейти Холмс.

Бен Афлек



Бен е прекрасен на екран, но не и в реалния живот, не и като баща. Известно е, че години наред той се бори с алкохолната си зависимост, а също така и че приключи брака си с Дженифър Гарнър, след като ѝ изневери с бавачката на децата им. Според някои слухове дори Дженифър е научила за романса между съпруга ѝ и красивата бавачка от едно от децата им. Изневярата предизвикала огромен шок, както сред феновете на звездната двойка, така и в самото семейство. Имиджът на Бен бе сринат тотално, а децата страдали изключително много заради болезнената раздяла на мама и татко.

Джеки Чан



Джеки Чан успява да създаде две деца – син и дъщеря, Джейси Чан и Ета. Според източници той не ги е виждал много, много през годините. Всъщност, той дълго време е отричал, че има дъщеря, също както Еди Мърфи. Но дори и след като я признава като свое дете, той по никакъв начин не участва в отглеждането и възпитанието ѝ.