Автор
Ева Григорова

Най-после стана ясно какво ще се случи с героинята на Ким Катрал в ‘Сексът и градът’!

“Какво ще стане със Саманта Джоунс?” е един от въпросите, които почитателите на “Сексът и градът” си задават все по-често с наближаването на премиерата на продължението на сериала.

Според източници на “Дейли мейл”, героинята на Ким Катрал няма да бъде убита, както се предполагаше в началото. Тя просто ще се премести да живее от Ню Йорк в Лондон.

View post on Instagram
 

“Зрителите ще разберат, че тя се чувства чудесно в Англия, въпреки че е имала търкания с Кари” - твърди анонимният източник на медията. По този начин създателите на сериала са решили да обяснят отсъствието на Саманта в продължението.

Друга любопитна подробност е, че Кари ще направи голям жест към Саманта в края на сезона, за да се опита да я върне обратно.

View post on Instagram
 


В реалния живот Ким и Сара Джесика Паркър не са в добри отношения и това е причината за отказът на Катрал да вземе участие в “And Just Like That''.

View post on Instagram
 


Членове на екипа на поредицата споделят, че отсъствието на актрисата от снимачната площадка е било повече осезаемо и че всички се надяват тя да преосмисли решението си и да се завърне триумфално във втория сезон на продължението на “Сексът и градът”.