Автор
Woman.bg

Най-скандалните любовни афери от света на известните

Когато вървиш към олтара и се готвиш да кажеш заветното "да", си представяш как ще прекараш живота си с човека до себе си.

Но невинаги приказката завършва със "заживели щастливо", защото в отношенията между двама души често в днешно време се появява и трети. Това се случва дори и в най-добрите семейства... Дори и когато си женен/омъжена за сексидол и обект на възхищение от страна на милиони, може да се появи някой, който да те изкуши.

Именно такъв е сценарият, белязал живота на звездните двойки от днешния ни материaл.

Вижте в следващите редове кои известни дами и господа изневериха на половинките си и се забъркаха в афери, потресли света.

Даяна и Джеймс Гилби

Принцесата на народа, както е известна лейди Даяна, и Джеймс Гилби имат връзка в периода между 1990 и 1992 г.

Аферата им става публична, след като вестник “Сън” публикува текст от тайно записан техен телефонен разговор.

В него Джеймс нарича принцесата “пухчо” и двамата дори си разменят открити сексуални закачки. След публичното разкритие на отношенията им обаче Даяна е принудена да се раздели с любимия си.

View post on Instagram
 

Арнолд Шварценегер и Милдред Баена

Светът бе потресен, когато научи, че актьорът и бивш губернатор на Калифорния има извънбрачна връзка с прислужницата си от 20 години.

Но това, както и фактът, че дамата на име Милдред Баена, има син от Арнолд, не е толкова потресаващ, колкото външният вид на дамата. Тя е меко казано непривлекателна, а пищната ѝ визия накара мнозина да се запитат как Шварценегер е решил да изневери на сексапилната си законна половинка – Мария Шрайвър, точно с тази дама.

View post on Instagram
 

Милдред Баена със сина си от Арнолд Шварценегер

Принц Чарлз и Камила Паркър

Малко след като аферата на принцеса Даяна с Джеймс Гилби става публична, става ясно, че и синът на кралица Елизабет Втора не е от най-верните. В медиите се разпространяват разговори между него и дългогодишната му приятелка Камила, който датира от декември 1989 г. Двамата обсъждат не само чувствата си един към друг и колко силно се желаят, но и какво би било, ако Чарлз е тампон в панталоните на Камила. Да, правилно прочетохте - тампон.

View post on Instagram
 

Кристен Стюарт и Рупърт Сандърс

Кристен Стюарт и Робърт Патинсън бяха любимата двойка на тийнейджърите. Тяхната връзка обаче остана в миналото, когато актрисата бе заснета да се целува с режисьора Рупърт Сандърс, с когото работеха по общ филм.

Скандалът бе огромен, тъй като и самият Сандърс бе женен по това време.

View post on Instagram
 

Хю Грант и Дивин Браун

През 1995 година Хю Грант бе арестуван за наемането на улична проститутка на име Дивин Браун. Актьорът бе списан с жрицата на любовта на публично място, което съвсем естествено предизвика невиждан скандал.

По това време звездата излизаше с една от най-сексапилните актриси от големия екран - Лиз Хърли. Красавицата не го изостави въпреки случилото, но двамата все пак се разделиха пет години след инцидента.

View post on Instagram
 

Брад Пит и Анджелина Джоли

Несъмнено една от най-разискваните холивудски афери си остава тази между актьорите Брад Пит и Анджелина Джоли. Двамата се запознават на снимките на "Мистър и мисис Смит" и Брад изоставя съпругата си - любимката на Америка Дженифър Анистън.

Джен страда дълго за експоловинката си, а мнозина се настройват негативно срещу Джоли, виждайки в нея разбивачка на семейства.

View post on Instagram
 

Джъд Лоу с бавачката

Актьорът бе сгоден за Сиена Милър, когато стана ясно, че има афера с бавачката на трите си деца. След раздялата им обаче се разбра, че Милър също е изневерявала с колегата си Даниел Крейг.

View post on Instagram
 

Франк Синатра и Ава Гарднър

Франк Синатра се влюбва в Ава от пръв поглед. За нещастие обаче по това време е женен. Но любовта не познава ограничения и затова певецът без колебание се развежда, за да бъде с Гарднър, поставяйки началото на една велика любовна история, която обаче не завършва с "И заживели щастливо".

View post on Instagram