Автор
Ива Петрова

Наследницата на империя Gucci обвини пастрока си в сексуално насилие (Видео)

35-годишната правнучка на Гучио Гучи, основателя на едноименната марка, се обяви за жертва на сексуално насилие и обвини и роднините си от женски пол, че са си затваряли очите за случващото се.

Зарини е наследила огромно богатство, но то не ѝ помага да се радва на душевно спокойствие. Александра обвини бившия си пастрок Джоузеф Руфало в сексуално насилие и заяви, че майка ѝ и баба ѝ са прикривали престъпленията. Младата жена е открила съдебно дело срещу тримата.

Александра споделя, че Джоузеф е започнал да проявява сексуален интерес към нея, когато тя била едва на 6 годинки. Руфало лягал до нея в леглото напълно гол, пипал я по интимните части и я снимал, когато била съблечена в банята. Сексуалният тормоз продължил чак до 22-рата ѝ годишнина.


„Майка ми и баба ми не ме защитиха. Те допуснаха това да се случва“, признава Зарини във видеоклип, публикуван от нея в YouTube. Нещо повече – майката и бабата на Александра я били и я принуждавали да си мълчи години наред.

Зарини събрала смелост да говори за това и да потърси справедливост в съда поради две причини. Първо – самата тя вече е станала майка. И второ – Александра узнала, че Руфало е станал доброволец в детска болница в Лос Анджелис.

Майката на Александра - Патрисия, е шокирана от този скандал. Тя отрича категорично обвиненията и твърди, че се е разделила с Джоузеф през 2007 г., веднага след като разбрала какви немислими неща прави той с дъщеря ѝ.

„Покрусена съм от това, че Джоузеф е накарал Александра да страда. Това, което ѝ е причинил, е непростимо. Бях шокирана, когато дъщеря ми разказа за това на преглед при семейния ни лекар през 2007 г.. Веднага поисках развод и с нея тръгнахме на психолог. Потресена съм, че дъщеря ми обвинява за случилото се мен и баба си. Това е лъжа“, цитира думите на Патрисия The New York Times.

Руфало също не се признава за виновен. Той твърди, че Александра винаги е имала психични проблеми и че заедно с Патрисия често са водили момичето на психолог.

„Докато бил женен за майката на Александра, господин Руфало, както и съпругата му, бил много обезпокоен от душевното здраве на момичето и предприемал стъпки за борба с тази психична нестабилност. В крайна сметка усилията им не дали резултат“, заявява адвокатът на Джоузеф.

В иска си Александра споменава и това, че Руфало я е склонил да взима наркотици. В крайна сметка се наложило тя да бъде приета в център за възстановяване на зависими, за да се пребори с наркоманията си.