Наталия Кобилкина: Не ви трябва идеален мъж, за да родите дете!

"Винаги съм вярвала, че за да имаш пари, трябва да жертваш много: семеиство, здраве... И наистина срещала съм много хора в живота си, които освен работа нямаха нищо друго", сподели във фейсбук сексгуруто Наталия Кобилкина.

Тя признава, че е имала много клиентки, които толкова са се били увлекли на тема кариера и оцеляване, че след 40 са се хванали за главата и са казвали, че спешно искат да имат мъж и деца. Но за съжаление не при всички се получава, дори и след терапии.

"Така че мили моите приятелки, и аз мислих така, че децата ограничават или пречат на кариера, или трябва да намериш супер идеален мъж, за да имаш дете... Не съм била права. Нищо не пречи и детето само ще си намери баща!", казва Наталия.

Ако още имате време и шанс, сменете фокуса и приоритета, съветва Кобилкина. "Семейство и деца за нас жените трябва да бъдат приоритет и чак след това кариера и образование! Децата при правилна организация не пречат!".

Тя дори откровеничи, че след като синът ѝ Филип е дошъл в живота ѝ, бизнесът ѝ се е увеличил. "Точно след раждането му отворих международния пазар и надявам се един ден ще доиде и второ дете и вярвам, че още ние много ще пораснем! Така че само напред и с вяра в чудеса!"