Автор
Кристина Кирова

Не й отне дълго да каже "Да": Най-бързите звездни годежи

Не е тайна, че лудата и шеметна любов спохожда не само обикновените хора, но и звездите. Те са също толкова неразумни, когато са обладани от силни емоции, а историята познава много случаи на прибързани годежи и бракове. Най-скорошният бе този между певицата Ариана Гранде и комедианта Пийт Дейвидсън. Двамата започнаха връзка едва преди няколко седмици, а вече са сгодени и живеят заедно. Вижте кои са другите звездни двойки, които решиха, че няма защо да чакат и бързо, бързо се хвърлиха в дълбините на съвместния живот.

1.Емили Ратайковски и Себастиан Беар – Маклърд



Въпреки че двамата се познават от години, връзката им започна само няколко седмици, преди да сключат брак през февруари тази година.

2.Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис



Бракът между Ким и Крис продължи цели 72 дни, след като двамата се сгодиха само три месеца след началото на връзката си. След развода Хъмфрис продаде годежния пръстен на Ким на стойност почти 800 хиляди долара.

3.Кейти Пери и Ръсел Бранд



Само две месеца, след като двамата обявиха, че са заедно, Ръсел предложил брак на Пери и тя приела. След малко повече от година двойката се раздели, като актьорът поискал развод чрез смс.

4.Амал и Джордж Клуни



Едно от малкото прибързани, но сполучливи решения. През 2014 г. известният като вечния ерген на Холивуд Джордж Клуни шокира света, предлагайки брак на любимата си Амал. По това време връзката им е само на 7 месеца. Днес двойката е щастлива и отглежда близнаци.

5.Дженифър Лопес и Марк Антъни



Лопес никак не си поплюва и определно умее да се радва на любовта. Тя сключи брак с певеца Марк Антъни само 4 месеца след началото на връзката им. Двамата се разделиха седем години по-късно, имат две деца.

6.Кейти Холмс и Том Круз



Една от най-обсъжданите светски двойки обяви връзката си през 2005 г., а само месец и половина по-късно Круз падна на коляно пред Кейти с въпроса дали тя ще се омъжи за него. Двамата се ожениха през 2006 г. и се разведоха през 2012 г.

7.Камерън Диас и Бенджи Мадън



Камерън и Бенджи обявиха, че са сгодени през 2014 г. само 8 месеца, след като започнаха да излизат. Още през януари 2015 г. те се врекоха във вечна любов, която е все така силна и до днес.

8.Бритни Спиърс и Кевин Федърлайн



Бритни и Кевин се сгодиха само три месеца след началото на връзката си. Няколко седмици по-късно сключиха брак, който продължи три години. И въпреки че отношенията им не продължиха много дълго, певицата има двама сина от Федърлайн.

9.Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън



Анджи и Били се женят по-малко от два месеца след началото на връзката си. Бракът има трае три години.

10.Памела Андерсън и Томи Лий



Пам и Томи определено държат рекорда за един от най-бързите звездни бракове. Скандалната двойка се жени само 4 дни след първата им среща и се развежда три години по-късно.

11.Джулия Робъртс и Лайл Ловет



Двамата се запознават на снимачната площадка на „Играчът“ през 1992 г., а само след три седмици се женят. Две години по-късно Джулия и Лайл обявяват развода си.

12.Аврил Лавин и Чад Крюгер



Канадските музиканти се запознават през февруари 2012 г. и се сгодяват шест месеца по-късно. Следват три години щастлив брак, който все пак завършва с развод през 2015 г.

Четете още: Меган и Хари се местят на село!