Не кралската, а тази сватба е сватбата на годината в Русия!

05 октомври 2021 | 08:53
5718
2
Twitter/Instagram
2

Тази седмица наследникът на последния руски император се ожени в Санкт Петербург, като отбеляза първата кралска сватба от повече от век в страната.

Княз Георгий Михайлович Романов се венча за италианската си годеница Ребека Бетарини в катедралата "Свети Исаак" на дълга религиозна церемония в присъствието на многобройни чуждестранни гости. Според организаторите на събитието е имало 1500 души, сред които бяха дори Симеон Сакскобургготски и съпругата му Маргарита, както и други представители на европейските кралски фамилии.

 

Въпреки помпозността на кралската брачна церемония, част от руските медии смятат, че сватбата на годината в страната е тази на маркетинг специалистката Мария Солодар, която даде цели 300 милиона рубли, за да се венчае. Солодар сключи брак с половинката си Йоан Шнелзауер в Замбия, като специално за събитието тя организирала със самолети да пристигнат храната, готвачите, поп звезди и гостите от родината ѝ.

 


Според руското издания Комсомолская правда празненството продължило цели пет дни, като включвало моминско и ергенско парти, рафтинг и сафари.


Булката започнала кариерата си продавайки раници на пазар в Украйна, а предприемчивостта ѝ я превръща в уеб гуро и в момента е един от най-богатите маркетинг специалисти в Русия.

За церемонията тя избра ролкя на Vera Wang, а за партито се преоблече в дреха на Zuhair Murad.


Всичко за сватбата на маркетинг гурото било доставено от частни самолети от Русия в Африка - от декора до храната. “Храната, напитките, готвачите … организирахме закуска с черен хайвер от Русия, сирена и най-добротовино от Франция, сомелиери, гримьори, всеки от дните имаше дрес код … количеството работа, което трябваше да се свърши беше огромно” - коментира гордата булка.

Коментари

2 Ирис
  26 ноември 2021 | 06:45 отговор
 

Дори не е подходяща дума в този случай. КНЯЗ БОРИС ВНУКЪТ НА ЦАРЯ БЕШЕ ЕДИН ОТ КУМОВЕТЕ НА СВАТБАТА.СЕМЕЙСТВАТА СА МНОГО БЛИЗКИ ПО СЪДБА.ЖИВЕЯТ В ИЗГНАНИЕ В МАДРИД.ИНФОРМАЦИЯТА Е ТЕНДЕНЦИОЗА. ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

 
1 Бобо
  06 октомври 2021 | 16:21 отговор
 

Никога не са ми харесвали тези изгъзици.Това са изхвърлянията на новобогаташите,които до вчера са яли само картофи.Отвсякъде кич.

 

Добави Коментар

Най-четени