Неочакван обрат: Чарлз постави условие на Меган и Хари, за да не им вземе къщата

07 март 2023 | 06:55
21758
4
снимки: Getty Images
4

Изглежда, че ситуацията около Хари и кралското семейство е динамична. И макар фамилията и херцозите на Съсекс, които избягаха чак в САЩ, за да бъдат независими, да са в студени отношения, все пак крал Чарлз все още е склонен да не порязва сина си и снаха си, като ги остави без дом в Лондон.

Да, Меган и Хари рядко дръзват да летят до Великобритания и когато го правят, то е за много кратко и с четири очи гледат да се завърнат в настоящия си дом в Америка, но жестът на краля, а именно че пожела да ги изсели от Фрогмор Котидж, говореше много за отношенията им. Сега обаче Негово Величество явно е размисил, защото източници от кралския двор издават, че той е разрешил на принц Хари и любимата му да се настанят в имението, но само ако приемат поканата да присъстват на коронацията му в началото на месец май. 

принц Хари, Меган Маркъл

Всъщност, за да бъдем съвсем точни, информацията гласи, че Чарлз разрешава на херцозите да останат във Фрогмор Котидж единствено като гости и само за периода около историческото събитие. И разбира се - те трябва да потвърдят предварително, че ще присъстват, което от своя страна ще сложи край на безкрайното чудене на Меган и Хари дали да се появят на коронацията. 

крал Чарлз Трети, Камила

Припомняме ви, че крал Чарлз Трети даде нареждане от двореца да уведомят херцозите, че ще се наложи да напуснат Фрогмор Котидж завинаги, буквално ден след публикуването на мемоарите на сина си "Резервен".

И макар по първоначална информация да изглеждаше така, сякаш наследникът на Елизабет Втора гони сина си и снаха си от единственото им жилище в Лондон заради брат си Андрю, истината ще се окаже много по-различна. Всъщност, в основата на всичко е вечният враг на Хари - по-големият му брат принц Уилям. И макар през годините двамата да са изглеждали толкова задружни, херцогът на Съсекс неуморно го напада за отминали събития. И май ще се окаже, че Уилям си го връща, като дава идеи на баща им.

принц Уилям

 

Междувременно Хари не възнамерява да прекрати скандалните си публични признания, които предоставя под всякакви форми - интервюта, подкаст, документални филми, книги... В последната си изява, която се състоя през уикенда, принцът призна, че наркотиците му помагали в най-тежките му периоди преди години. Нещо повече, той поясни, че кокаинът не му въздействал, но марихуаната винаги му осигурявала невероятно преживяване и го измъквала от тъмнината. Същото твърди и за психеделичната дрога, която го подтикнала да се отпусне, да се чувства свободен и комфортно в собствената си кожа. Изпитвал истинска лекота. С две думи - Хари призна, че наркотиците са го променили завинаги.

А колкото до настоящата ситуация, а именно че е изгонен от Фрогмор Котидж, принцът коментира, като изтъкна, че никога не се е чувствал като жертва и никога не е търсел съжалението на хората.

Четете още: Разтърсващата история на една млада ромка, осиновена от американци преди 25 години


 

 

Още по темата

Коментари

4
  08 март 2023 | 14:28 отговор
 

 
3 Иван
  07 март 2023 | 13:04 отговор
 

Че тая мръхла си измисля, е бял кахър. Тук само си измислят - четат из интернет и после си дописват по техен вкус. В woman.bg "за истинската жена" (разбирай обществено известните ни курви) са фенове на Меган Маркъл. Но пропускат по-интересните неща. Например че на Меган Маркъл й е направена хистеректомия на 28 години и няма как децата да са нейни. Фалшиви деца, износени от неизвестно кой. Също и новината, че майката на Меган е пласьор на наркотици, лежала е 10 години в затвора и няма лиценз за това, което казва, че работи. Също и това, че Хари и Меган са понижени от английския парламент от херцози на графове на Дъмбъртън. При това положение няма как да имат каквато и да било покана, та чак и да се назландисват на нея. Ама проверявайте ги тези неща бе, другари и другарки курвета от уоман.бг, това са новини от миналата седмица, в ЮТюб е пълно с тях.

 
 
Иван
07 март 2023 | 13:07

Най ми е смешно, като си помисля колко ли възглавници е изхабила Меган Маркъл да се прави на бременна. Че дори с две деца, не с едно.

 
Аз
07 март 2023 | 19:12

Аууу от къде ги четете тези клюки. Ако е истина това за децата си е чист компромат.

 
ЕххВанцс
08 март 2023 | 00:58

Добре че им светиш нощем, та знаеш и най-скритите им тайни.Всяка вечер преди лягане Мегън си казва, дай да споделя последните клюки с Ванката, тя да може той да споделя със всички във форума на woman.bg

 
Иван
08 март 2023 | 02:02

В ЮТюб всичко това го има барем на 10 места, лесно ще го намерите.

2 Sorry
  07 март 2023 | 11:54 отговор
 

Да, твърдението за Уилям е абсурдно.

 
1 az
  07 март 2023 | 10:00 отговор
 

Всъщност, в основата на всичко е вечният враг на Хари - по-големият му брат принц Уилям. Кой идиот е написал тази статия....а видях някоя си кристина...сигурна е някоя жлъчна женичка,неповторена....

 

Добави Коментар

Най-четени